Κύπελλο Ελλάδας

Κύπελλο… ηρεμιστικό

Υπάρχει και… παιχνίδι στον Πανιώνιο. Οργισμένοι ακόμα απ’ τα όσα συνέβησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», οι Νεοσμυρνιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Και να ήθελαν να τα ξεχάσουν, δεν γίνεται. Πόσω μάλλον απ’ τη στιγμή που όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Άρη είναι τόσο πρόσφατα.

Στον Πανιώνιο όμως δεν έχουν άλλη επιλογή απ’ το να στρέψουν πλέον το κεφάλι μπροστά. Και πιο συγκεκριμένα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Μετά την ανακοίνωση που εξέδωσαν λοιπόν το απόγευμα (και ζήτησαν να εξαλειφθούν οι τραμπούκοι απ’ τα γήπεδα) οι «κυανέρυθροι» έκαναν την τελευταία προπόνησή τους πριν το παιχνίδι της Πέμπτης.

Σ’ αυτή λοιπόν συμμετείχε κανονικά ο Παπαδόπουλος (που απουσίαζε χθες λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων), όχι όμως και ο Λάσνικ, που ταξίδεψε από χθες στην πατρίδα του εξαιτίας ενός προσωπικού προβλήματος.

Μετά τη λήξη, δε, του προγράμματος ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής: Ανέστη, Παπαδόπουλο, Ζαχαράκη, Πάνο, Κούρο, Κωτσαλά, Αυλωνίτη, Λαμπρόπουλο, Παντίδο, Κούρντι, Παναγιωτούδη, Μητρόπουλο, Μπούζα, Ντούνη, Κολοβό, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλο, Καμπάνταη και Αραβίδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x