Στίβος

Κυριακοπούλου: «Ήμουν σίγουρη για το μετάλλιο»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μίλησε στον «ΣΚΑΪ» για τη μεγάλη της επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Σίγουρη για την επιτυχία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου.

«Το περίμενα το μετάλλιο. Ήμουν σίγουρη, ένιωθα πολύ μεγάλη ασφάλεια πηγαίνοντας στους αγώνες και ήξερα πως θα βγάλω τα άλματα που έκανα στην προπόνηση. Η Κατερίνα (σ.σ. Στεφανίδη) ήταν καλύτερη και πήρε το χρυσό. Μπορεί σε κάποιον άλλο αγώνα να είμαι εγώ. Έτσι είναι στον αθλητισμό», δήλωσε στον «ΣΚΑΪ» η δευτεραθλήτρια Ευρώπης στο επί κοντώ.

Όπως είπε, δε, η μητρότητα την κάνει να… πετά. «Μπορώ να φτάσω ψηλά, μέχρι τον ουρανό και τα αστέρια. Ότι έγινε μητέρα μού έδωσε αυτό φτερά και μπορώ να πετάξω πιο ψηλά. Το πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις ψηλά. Χρειάζεται επιμονή, υπομονή, αγάπη και μεγάλη θέληση. Ο στίβος είναι δύσκολος, θέλει πείσμα και αυτό το έχω. Όλα έχουν πάει πολύ καλά. Υπάρχει και συνέχεια, οι μαμάδες τα μπορούν όλα!».

Όσο για τα προβλήματα που υπάρχουν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δεν την πτοούν. «Οι άνθρωποι στον Άγιο Κοσμά κάνουν ό,τι μπορούν, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα όπως ο κλιματισμός, που τον φτιάχνουν και συνέχεια χαλά. Η προσπάθεια που κάνει η διοίκηση είναι σημαντική, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Αυτά τα όπλα έχουμε, με αυτά θα παλέψουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x