MOTO GP

Κυριαρχία Ρόσι στην αρχή, συνέχεια με Εσπαργκαρό

H δράση ξεκίνησε στην πίστα του Μισάνο με τις 2 πρώτες ελεύθερες δοκιμές σε όλες τις κατηγορίες του παγκοσμίου πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας.

Η δράση στην πίστα του Μισάνο στο Σαν Μαρίνο ξεκίνησε σήμερα με τις 2 πρώτες περιόδους ελεύθερων δοκιμών με τον Ρόσι με Yamaha να κυριαρχεί στην πρώτη και τον Πόλ Εσπαργκαρό με την δορυφορική ομάδα της Monster Yamaha Tech 3 να καταλαμβάνει τα ηνία.
Στην πρώτη περίοδο οι χρόνοι των πρώτων αναβατών ήταν πολύ κοντά, αλλά τελικά αυτός που επικράτησε ήταν ο Ιταλός ζωντανός θρύλος και τοπικός ήρωας της Ιαπωνικής ομάδας με 2ον τον Πόλ Εσπαργκαρό και τρίτο τον νικητή του προηγούμενου αγώνα στο Σίλβερστόουν και αναβάτη της Suzuki Μάβερικ Βινάλες. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Μαρκ Μάρκεθ τερμάτισε στην 4η θέση, με 5ο και 6ο τους 2 συμπατριώτες του Χόρχε Λορένθο με Yamaha και τον Ντάνι Πεντρόσα με Honda αντίστοιχα.

Στην 2η περίοδο ο Πόλ Εσπαργκαρό ήταν αυτός που κυριάρχησε και επίσης επανόρθωσε μετά το τρομερό ατύχημα που είχε στην εκκίνηση του αγώνα της περασμένης Κυριακής πετυχαίνοντας παράλληλα και τον ταχύτερο γύρο στην σημερινή ημέρα. 2ος τερμάτισε ο Πεντρόσα με 3ο τον Ντοβιτσιόζο αυτή την φορά, ενώ 4ος τερμάτισε ο Λορένθο μπροστά απ τον Μάρκεθ και 6ο τον Πρωτοπόρο της 1ης περιόδου Βαλεντίνο Ρόσι.

Στις μικρότερες κατηγορίες, στην Moto 2 τερμάτισε πρώτος και στις 2 περιόδους ο Τακαάκι Νακαγιάμι με την ασιατική ομάδα της Honda, ενώ στην Moto 3 τερμάτισε ο Ιταλός περσινός νικητής του αγώνα Ενέα Μπαστιανίνι με την ομάδα της Gresini και στις 2 περιόδους επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του και την φόρμα του.

Η δράση στην πίστα του Μισάνο, η οποία έχει την τιμητική της καθώς το συμβόλαιό της ανανεώθηκε μέχρι το 2020, θα συνεχιστεί με τις άλλες 2 περιόδους και τελευταίες ελεύθερων δοκιμών και τις κατατακτήριες φυσικά σε όλες τις κατηγορίες.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μανδρέκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x