Δελτία Τύπου

Κυριαρχία του ΣΠΟΡ FM, του Νο1 αθλητικού brand!

Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία αύξηση ανάμεσα στους 29 ραδιοφωνικούς σταθμούς που περιλαμβάνονται στην έρευνα της Focus Bari παρουσίασε ο ΣΠΟΡ FM 94,6!

Το Νο1 αθλητικό brand της χώρας, ο ΣΠΟΡ FM, επιβεβαιώνει συνεχώς την κυριαρχία του στην ενημέρωση του κοινού που ενδιαφέρεται για τα σπορ.

Στην τελευταία μέτρηση ακροαματικότητας, η οποία αφορά το διάστημα 18 Ιανουαρίου 2016 μέχρι 14 Φεβρουαρίου 2016, ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έφτασε στο 6,2%, καταγράφοντας άνοδο της τάξεως του 0,6% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα.

Αυτή η αύξηση του +0,6% επί του πληθυσμού ήταν μάλιστα η μεγαλύτερη από κάθε άλλο σταθμό! Ακολούθησε σε άνοδο ο Real με +0,4% σε σχέση με την περασμένη μέτρηση, φτάνοντας συνολικά στο 13%, ποσοστό που τον διατηρεί στην πρώτη θέση της ακροαματικότητας.

Ακόμα μεγαλύτερη αύξηση εμφάνισε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 επί του συνόλου των ακροατών: το 7,3% που κατέγραψε αυτόν τον μήνα είναι ανεβασμένο κατά 0,8% συγκριτικά με την περασμένη μέτρηση (που αφορούσε το διάστημα 7 Δεκεμβρίου 2015 έως 17 Ιανουαρίου 2016)!

Ενδεικτικό της δυναμικής και της ισχύος του Νο1 ελληνικού brand στον χώρο των σπορ είναι και το γεγονός ότι ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έρχεται δεύτερος στις προτιμήσεις στο σύνολο του ανδρικού κοινού! Δηλαδή, του κοινού στο οποίο κατεξοχήν απευθύνονται τα αθλητικά μέσα.

Στο σύνολο, λοιπόν, των ανδρών ακροατών ο ΣΠΟΡ FM 94,6 έφτασε στο 12,8% (+1,1% συγκριτικά με τον προηγούμενο μήνα)! Και στη σχετική κατάταξη βρίσκεται πίσω μόνον από τον Real, που έχει 19,3%.

Το ραδιόφωνο που δίνει βήμα σε όλες τις απόψεις και τα λέει όλα για όλους, χωρίς καμία δέσμευση και κανέναν περιορισμό, επιβραβεύεται με τη μεγάλη εμπιστοσύνη των ακροατών.

Όπως επιβραβεύεται και η ιστοσελίδα του ΣΠΟΡ FM, το ανανεωμένο sportfm.gr, που σπάει το ένα ρεκόρ επισκεψιμότητας και αναγνωσιμότητας μετά το άλλο και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις κορυφαίες θέσεις όχι μόνο των αθλητικών, αλλά και γενικότερα των ενημερωτικών σάιτ.

Η εντυπωσιακή στήριξη ακροατών και αναγνωστών στα μέσα του ΣΠΟΡ FM αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της δίψας του κοινού για πολυφωνία, αδέσμευτη πληροφόρηση, αποκαλύψεις, δημοσιογραφική ανεξαρτησία και, βέβαια, άμεση και έγκυρη ενημέρωση 24 ώρες το 24ωρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x