Stoiximan Super League

«Έτοιμος να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ»

Τις τελευταίες καταιγιστικές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ σχολίασε ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, τονίζοντας πως είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του. «Στον ΠΑΟΚ θα πάρεις αυτό που αξίζεις», είπε.

Έτοιμος να γυρίσει στα γήπεδο δήλωσε ο Δημήτρης Κωνστναντινίδης, τονίζοντας πως οι δύο τελευταίοι τραυματισμοί του τον έχουν κάνει πιο δυνατό.

Ο 20χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του Novasports -πριν την επίθεση που δέχτηκε στην περιοχή της Άνω Τούμπας- για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας του, τονίζοντας πως όλοι οι παίκτες παίρνουν τις ευκαιρίες που τους αναλογούν απ’ τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο «novasports» λίγο πριν από την έναρξη της χτεσινής, απογευματινής προπόνησης:

«Πλέον είμαι κοντά στο να ξεκινήσω προπονήσεις κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Η εγχείριση πήγε πολύ καλά, η αποθεραπεία μου το ίδιο. Πιστεύω πως μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα μου με την παρουσία μου».

Πώς το βίωσες όλο αυτό το χρονικό διάστημα;
«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Είναι όντως όσκαρ ατυχίας, μου 'χουν συμβεί πάρα πολλά τα τελευταία δυο χρόνια αλλά μέσα απ' όλα αυτά πιστεύω πως έχω βγει πιο δυνατός και πως πλέον ότι και να μου συμβεί δεν πρόκειται να με πάρει από κάτω αλλά ίσα-ίσα θα με πεισμώσει για να επιστρέψω ακόμη πιο γρήγορα».

Σε τέτοιες περιπτώσεις ένας αθλητής γενικά, ένας ποδοσφαιριστής πιο ειδικά, από πού αντλεί βοήθεια, δύναμη, πως μπορεί να σταθεί όρθιος για να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα σ' αυτό που θέλει και πρέπει να κάνει;
«Πρώτα απ' όλα είναι η οικογένειά του, η οποία ήταν δίπλα μου όλο αυτό το χρονικό διάστημα κι οι φίλοι. Αυτοί είναι αυτοί που μπορούν να σε βοηθήσουν πάρα πολύ. Ο προπονητής ήρθε και με είδε στο νοσοκομείο, επίσης ήταν κάτι που με συγκίνησε ιδιαίτερα γιατί και πέρυσι είχα κάνει εγχείριση, αλλά δεν είχε έρθει ο κ. Στέφενς αλλά τώρα ότι έγινε, έγινε. Θέλω να τ' αφήσω όλα αυτά στο παρελθόν. Θέλω να προχωρήσω και σε λίγο καιρό να είμαι έτοιμος ν' αγωνιστώ».

Στο διάστημα αυτό που έμεινες εκτός είχες τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις την ομάδα είτε τηλεοπτικώς είτε δια ζώσης, ερχόμενος στο γήπεδο. Πως τη βλέπεις να εξελίσσεται, όντας μέρος αυτής της νέας κατάστασης από το ξεκίνημά της στο Ελατοχώρι;
«Όλα τα παιδιά από την προετοιμασία, πιστεύω πως έχουμε δώσει τον καλύτερό μας εαυτό και γι' αυτό στα τελευταία τρία - τέσσερα παιχνίδια η ομάδα - πραγματικά - παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει πολλά τρεξίματα, δείχνει πάθος, παλεύει όλες τις φάσεις . Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν είναι τυχαίο τ' ότι εμείς κάνουμε τις άλλες ομάδες να φαίνονται 'μικρές'. Δεν είναι ότι η Ντιναμό Μινσκ δεν είναι καλή ομάδα ή ο Πλατανιάς δεν είναι καλή ομάδα. Είναι πολύ καλές ομάδες. Απλά εμείς με τον τρόπο παιχνιδιού μας καταφέρνουμε εξουδετερώνουμε τ' ατού τους και είμαστε πάρα πολύ καλοί στην επίθεση».

Το γεγονός ότι υπάρχει μια ισορροπία στο ρόστερ, με αξιόλογους ποδοσφαιριστές εφάμιλλων ικανοτήτων στις περισσότερες θέσεις πώς σας επηρεάζει εσάς τους ίδιους, όταν για παράδειγμα στη θέση σου υπάρχουν οι Σκόνδρας, Κίτσιου, αντίστοιχα αριστερά οι Ρατς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Ποζατζίδης κλπ.
«Θετικά εννοείται, όταν έχεις ν' ανταγωνιστείς με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως είναι ο Κίτσιου, ο Σκόνδρας, από την άλλη μεριά γίνεται το ίδιο με τον Ποζατζίδη ή τον Σπυρόπουλο, τον Ρατς, είναι ένα κίνητρο αυτό. Ο προπονητής είναι δίκαιος, δεν κοιτάει ούτε ηλικίες, ούτε συμβόλαια, ούτε τίποτα. Άμα είσαι καλός και κάνεις δουλειά μέσα στο γήπεδο θα πάρεις αυτό που αξίζεις».

Πώς είδες την ομάδα στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League;
«Μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ. Νομίζω ότι μετά όλα έγιναν πιο εύκολα. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς και μετά η ομάδα ήταν καταιγιστική, ειδικά στο πρώτο μισάωρο. Δεν ήταν μόνον τα γκολ που έβαλε. Ήταν γενικά η όλη παρουσία της, στην άμυνα στο κέντρο, δε χάσαμε καμία μονομαχία και πιστεύω πως δίκαια ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Με μεγάλο πρωταγωνιστή όχι μόνον του αγώνα αλλά γενικότερα των τελευταίων ημερών λόγω των εξελίξεων έναν πάρα πολύ καλό σου φίλο, τον Στέφανο Αθανασιάδη. Γι' αυτό κι έχει τη δική του ιδιαίτερη σημασία ένα σχόλιό σου επ' αυτού.
«Εντάξει, νομίζω ότι έγινε αυτό που ήθελαν κι οι δυο πλευρές. Και ο 'Κλάους' και ο ΠΑΟΚ νομίζω πως ήθελαν να συνεχιστεί κι άλλο η συνεργασία τους. Το αξίζει νομίζω. Κι αυτό που παρατηρώ εγώ έτσι όπως έχω δει τα παιχνίδια από έξω είναι ότι πραγματικά μετά από όλη αυτήν την ιστορία που τελείωσε θετικά ο 'Κλάους' είναι ένας άλλος παίκτης μέσα στο γήπεδο, είναι διαφορετικός κι έξω από αυτό και νομίζω πως έχει να προσφέρει ακόμα πάρα πολλά στην ομάδα».

Επιστροφή στο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα, κόντρα στον Παναιτωλικό. Τί περιμένεις να δεις από την ομάδα σου και πώς πιστεύεις ότι πρέπει να παρουσιαστεί προκειμένου να πάρει κάτι θετικό;
«Κατ' αρχήν να πω ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα μ' έναν πολύ καλό προπονητή. Είναι πολύ δυνατή μες στην έδρα της. Πέρυσι, νομίζω πως είχε κρατήσει και το αήττητο, μια από τις ελάχιστες ομάδες. Παρόλα αυτά εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε όπως ήμασταν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πρέπει επίσης να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί στην άμυνα. Γιατί ο Παναιτωλικός στην επίθεση έχει πολύ καλούς παίκτες και νομίζω πως αν δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι θα έχουμε πρόβλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x