Βόλεϊ

Κωνσταντινίδου, Εμμανουηλίδου οι MVP στην Α1 βόλεϊ γυναικών

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου και η Μελίνα Εμμανουηλίδου αναδείχτηκαν MVP της δέκατης και 11ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών αντίστοιχα, μετά τη σχετική ψηφοφορία.

Η κεντρική του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο εξ αναβολής ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ και στη νίκη τους με 3-0 σετ, έχοντας 19 πόντους με 12/16 επιθέσεις και 7 μπλοκ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω τον τίτλο της MVP και τον αφιερώνω στην ομάδα και τις συναθλήτριες μου», τόνισε αρχικά η «ερυθρόλευκη» άσος και συμπλήρωσε πως: «Όλη την εβδομάδα ένιωθα καλά στις προπονήσεις και την ώρα του αγώνα καταλάβαινα ότι μου έβγαινε και στο παιχνίδι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι κι εγώ δεν περίμενα ότι θα είχα τόσο υψηλά νούμερα.

Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν το φαβορί και το επιβεβαιώσαμε, αφού είχαμε συγκέντρωση στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, παίξαμε καλά και πήραμε τη νίκη.

Είναι ένα πρωτάθλημα δύο "ταχυτήτων", καθώς υπάρχει ένα γκρουπ πέντε ομάδων που έχει ξεχωρίσει, ενώ οι υπόλοιπες είναι αρκετά πιο κάτω. Εμείς, μετά τις πολλές ατυχίες που είχαμε στην αρχή της σεζόν, δουλέψαμε καλά στο διάστημα της διακοπής, ήδη επέστρεψε στην ομάδα και η Μανωλίνα και πιστεύω ότι, κάθε μέρα που περνά, θα γινόμαστε καλύτερες κι αυτό θα φανεί τόσο στα ντέρμπι του δεύτερου γύρου, όσο και στα πλέι οφ».

Η άσος του Πανναξιακού ήταν η πρωτεργάτης της νίκης της ομάδας των Κυκλάδων επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ στην Αθήνα. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, η διεθνής κεντρική είχε 16 πόντους (9/14 επιθέσεις και 7 μπλοκ).

«Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είναι η πρώτη φορά που αναδεικνύομαι MVP κι αποτελεί μια "τονωτική ένεση", ενώ συνδυάστηκε και με μια σημαντική νίκη της ομάδας μου. Αγωνιστική με αγωνιστική "ανεβαίνουμε ένα σκαλί". Πέρυσι, δεν είχαμε νικήσει κανέναν από τους τρεις μεγάλους της Αθήνας και τα καταφέραμε τώρα. Και κάτι τέτοια παιχνίδια, όπως με την ΑΕΚ και την Λε Κανέ, αποτελούν μια δικαίωση της σκληρής δουλειάς που κάνουμε από την πρώτη μέρα.

Κάθε φορά πιστεύουμε ότι έχουμε φτάσει στα όρια μας, αλλά κάθε φορά που έχουμε μια νέα πρόκληση, καταλαβαίνουμε ότι μπορούμε ακόμη καλύτερα. Κι αυτό ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι έχουμε πολλά νέα πρόσωπα, συγκριτικά με πέρυσι και συνεχώς βελτιωνόμαστε. Από 'κει και πέρα, έχουμε ένα τεράστιο αβαντάζ που δεν είναι άλλο από τον κόσμο της Νάξου και μακάρι να τους είχαμε μαζί μας και στους εκτός έδρας αγώνες», τόνισε η ίδια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x