Επικαιρότητα

Κως: Ανήλικοι οι τσαντάκηδες, ανήλικος και ο κλεπταποδόχος!

Οδηγός της μηχανής ήταν ένας 17χρονος Αλβανός και δράστης των αρπαγών ένα Ελληνόπουλο μόλις 14 χρόνων

Δυο πιτσιρικάδες είχαν γίνει εφιάλτης τις τελευταίες τρεις εβδομάδες για τους παραθεριστές που κυκλοφορούσαν με νοικιασμένα μοτοποδήλατα στην πόλη της Κω, καθώς τους πλησίαζαν με μια μοτοσικλέτα και άρπαζαν τις τσάντες τους! Τα κλοπιμαία, μάλιστα, τα πωλούσαν σε έναν άλλο ανήλικο!

Οδηγός της μηχανής ήταν ένας 17χρονος Αλβανός και δράστης των αρπαγών ένα Ελληνόπουλο μόλις 14 χρόνων που ήταν συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα! Οι δυο τους είχαν αρπάξει τσάντες με κινητά τηλέφωνα, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα από τρείς αλλοδαπούς στις 8, 24 και 27 Ιουλίου και είχαν γίνει καπνός.

Από τις έρευνες των ανδρών της Ασφάλειας, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δυο ανήλικων και σε έναν ακόμη 17χρονο Αλβανό στον οποίο πούλησαν κάποια από τα κλοπιμαία και κατηγορείται για κλεπταποδοχή. Δικογραφία σχηματίστηκε και για τους γονείς των τριών ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

*** Τσαντάκηδες χτύπησαν και στην πόλη της Ρόδου, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα και μια 21χρονη γυναίκα που πλησίασαν με μοτοσικλέτα μια αλλοδαπή τουρίστρια και άρπαξαν την τσάντα της που είχε μέσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και της αποδόθηκαν.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x