Επικαιρότητα

Λάρισα: Ανθρωποκυνηγητό για τους συνεργούς διαρρήκτη

Η αστυνομία ταυτοποίησε την τριάδα που ρήμαξαν περιουσίες στην Αγιά.

Ένας από τους τρεις δράστες των διαρρήξεων που αναστάτωσαν τα ξημερώματα της Κυριακής την Αγιά της Λάρισας, είναι πλέον γνωστός στους αστυνομικού του τοπικού τμήματος οι οποίοι εξιχνίασαν μια κλοπή και μια απόπειρα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του.

Πρόκειται για έναν 26χρονου Έλληνα που, μαζί με δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, διέρρηξαν το σπίτι μιας 57χρονης και άρπαξαν από το εσωτερικό δύο χρυσές αλυσίδες και χρηματικό ποσό. Λίγο αργότερα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν και το σπίτι μιας 49χρονης, αλλά έγιναν αντιληπτοί και εξαφανίστηκαν. Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία που βαρύνει και τους άγνωστους συνεργούς του και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

*** Αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένα σπίτι στην Ορεστιάδα τρεις νεαροί, αλλά έπεσαν σε... περιπολία αστυνομικών που συνέλαβαν τους δυο από αυτούς ηλικίας 42 και 25 χρόνων, ενώ ο τρίτος διέφυγε και αναζητείται. Στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν ένας σιδηρολοστός και ένας ανιχνευτής μετάλλων και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x