Επικαιρότητα

Λάρισα: Διέρρηξε αυτοκίνητο, μπροστά στα μάτια αστυνομικών

Ο 39χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι του Ι.Χ. αυτοκινήτου ενός 41χρονου, χωρίς να τα καταφέρει

Στοίχισε ακριβά η απροσεξία του σε έναν 39χρονο Έλληνα που για περισσότερο από ένα μήνα λυμαινόταν την παραλιακή ζώνη του Δήμου Αγιάς στη Λάρισα, παραβιάζοντας τα σταθμευμένα αυτοκίνητα των λουόμενων. Στην τελευταία του απόπειρα, δεν είδε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που περιπολούσαν στην περιοχή και έπεσε στα χέρια τους.

Ο 39χρονος συνελήφθη επ' αυτοφώρω τη στιγμή που προσπαθούσε να σπάσει το τζάμι του Ι.Χ. αυτοκινήτου ενός 41χρονου, χωρίς να τα καταφέρει. Οι αστυνομικοί που του έβαλαν χειροπέδες, βρήκαν και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, μέσα στο οποίο βρήκαν αλυσίδες λαιμού, γυαλιά ηλίου και διάφορα άλλα αντικείμενα, την προέλευση των οποίων ερευνούν. Στην πορεία της έρευνας εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είχε διαρρήξει άλλα επτά αυτοκίνητα, έξι Ελλήνων και ενός Ούγγρου, από τα οποία είχε αρπάξει συνολικά 1.755 ευρώ, ρούχα, κινητά, τσάντες και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Το όχημα του 39χρονου κατασχέθηκε και ο ίδιος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, απόπειρα κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση του, ενώ ερευνάται τυχόν εμπλοκή του σε κλοπές και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x