Επικαιρότητα

Λάρισα: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών σε σπίτι τριών νεαρών

Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν στοχοποιήσει τον 33χρονο Αλβανό διακινητή και την 29χρονη Ελληνίδα φίλη του και τους παρακολουθούσαν

Το αλισβερίσι μεταξύ ενός ζευγαριού και του 36χρονου πελάτη τους στη Λάρισα, διακόπηκε απότομα από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που είχαν στοχοποιήσει τον 33χρονο Αλβανό διακινητή και την 29χρονη Ελληνίδα φίλη τους και τους παρακολουθούσαν.


Πάνω στον 36χρονο αγοραστή κατασχέθηκε η μικροποσότητα κοκαΐνης που είχε μόλις αγοράσει μαζί με 185 ευρώ και δύο κινητά, ενώ στην κατοχή του ζευγαριού κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κοκαΐνης, 195 ευρώ και τέσσερα κινητά.

Όμως, στο σπίτι τους βρέθηκαν ακόμη τρεις συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης, άλλες δύο με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, μία με μικροποσότητα βουπρενορφίνης, 28 ναρκωτικά χάπια, ένα διαδερμικό έμπλαστρο με ναρκωτική ουσία, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά!

Έξω από το… «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών εντοπίστηκε ένας 32χρονος Έλληνας που συγκατοικούσε με τους διακινητές κι έτσι συνελήφθη και αυτός. Όλοι οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x