Euroleague

Λάσο: «Είναι δύσκολα στην Ελλάδα…»

Ο Πάμπλο Λάσο δεν βιάζεται να πανηγυρίσει πρόκριση της Ρεάλ στο Final Four τονίζοντας πως το έργο της ομάδας του στο ΣΕΦ θα είναι δύσκολο απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ικανοποιημένος από το 2-0 επί του Ολυμπιακού, αλλά όχι κι εφησυχασμένος πως η πρόκριση στο Final Four έχει επιτευχθεί εμφανίστηκε ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας, που αγωνιζόμασταν για τέταρτη φορά τις τελευταίες επτά μέρες. Στο πρώτο μέρος η επίθεσή μας ήταν πολύ καλή, αλλά όχι και η άμυνά μας. Πήραμε μια σημαντική νίκη και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή, αλλά και την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Τώρα θα πρέπει να πάρουμε κάποιες ανάσες, γιατί δεν αμφιβάλω για την καρδιά και το μυαλό αυτών των παικτών και το πού θέλουν να φτάσουν», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τρίτο παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ελλάδα. Ήταν δύσκολο από την εποχή που έπαιζα εγώ. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα μου είναι έτοιμη να αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Στόχος μας είναι η πρόκριση και δεν κάνουμε όνειρα πέρα από τον Ολυμπιακό. Καθήκον μου είναι να μεταδώσω στους παίκτες μου πόσο σημαντικό είναι κάθε παιχνίδι. Εστιάζουμε μόνο στο παιχνίδι της Δευτέρας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x