Euroleague

Λάσο: «Όλη τη σεζόν δουλεύουμε για το ματς αυτό»

Να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο πάλευαν όλη τη σεζόν είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως τόνισε ο τεχνικός της Πάμπλο Λάσο για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό.

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν ανεκμετάλλευτο το πλεονέκτημα έδρας για το οποίο παλεύουν από την αρχή της σεζόν είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό επεσήμανε ο Πάμπλο Λάσο στα ισπανικά ΜΜΕ για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο νικητής του οποίου θα πάρει και την πρόκριση στο F4 της Ευρωλίγκας.

«Από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν για τη διοργάνωση αυτή αγωνίζεσαι για το ματς αυτό για να έχεις το πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια αυτά. Και αυτό το πλεονέκτημα το έχουμε, το πέμπτο παιχνίδι είναι στο «σπίτι» μας, το οποίο είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Και είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας θα κάνουν τα πάντα να μας υποστηρίξουν και να μας», ανέφερε ο προπονητής των μαδριλένων και συνέχισε:

«Δεν συμφωνώ με όσους λένε ότι σπαταλήσαμε το 2-0. Μπορούν να παιχθούν πέντε παιχνίδια συνολικά. Εμείς χάσαμε τα δύο στην Αθήνα αλλά όλα πλέον διαφοροποιούνται. Αυτό που μετρά είναι το αυριανό παιχνίδι. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω όλο αυτό και να συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο ματς», τόνισε ο Λάσο ο οποίος αρνήθηκε ότι η πίεση πλέον είναι στην πλευρά της ομάδας του…

«Το άγχος και η πίεση είναι η ίδια και στις δύο ομάδες», υποστήριξε ο προπονητής της Ρεάλ και κατέληξε…

«Ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και στην Αθήνα παίζει πάντα καλά. Στα τελευταία δύο παιχνίδια που δώσαμε δεν είχαμε τόσο γρήγορο ρυθμό όσο συνηθίζουμε. Πρέπει να πάρουμε περισσότερα ριμπάουντ για να ελέγξουμε το παιχνίδι, να έχουμε καλό τρανζίσιον και να έχουμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση», είπε ο Λάσο και κατέληξε…

«Στην Αθήνα έπαιξαν σκληρή άμυνα με πολλές αλλαγές. Πρέπει να διαβάσουμε τις αλλαγές αυτές και να βρούμε τις κατάλληλες επιλογές στην επίθεση. Όπως και να έχει όμως δεν θα το συζητήσουμε τώρα αυτό εάν είχαμε καλύτερα ποσοστά στα σουτ. Τα πάντα είναι θέμα ομάδας… Δεν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στο πώς θα περιορίσουμε τον Ντάνστον ή πως θα σταματήσουμε τον Σπανούλη», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x