Euroleague

Λάζιτς: «Αρκετό θέαμα με Ολυμπιακό»

Οι αναμετρήσεις του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, στον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας, αναμένεται να έχουν αρκετό θέαμα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Μπράνκο Λάζιτς στον Τύπο της Σερβίας.

Στις πολύ καλές σχέσεις που υπάρχουν τόσο ανάμεσα στους δύο συλλόγους, όσο και μεταξύ των οπαδών, αναφέρθηκε ο Μπράνκο Λάζιτς, μιλώντας στον Τύπο της Σερβίας. Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα τόνισε πως οι αναμετρήσεις της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό για τον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας θα έχουν αρκετό θέαμα.

«Ο Ολυμπιακός είναι η… αδελφική μας ομάδα και στα δύο παιχνίδια σίγουρα θα δούμε αρκετό θέαμα, γιατί και οι οπαδοί μας έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Γι’ αυτό περιμένουμε ωραία παιχνίδια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Σερβία. Η Βαλένθια κατέκτησε το Eurocup και έχει κίνητρο να τα πάει καλά στη διοργάνωση, όπου σίγουρα θα θέλει να προκριθεί στο TOP 16. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Λαμποράλ Κούτσα. Για τη Γαλατασαράι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά… Πολλά χρήματα και δυνατή ομάδα, όπου το καταλαβαίνει κανείς από τα ονόματα που αγωνίζονταν εκεί πέρυσι… Πιστεύω πως στις μόνες αναμετρήσεις που θα είμαστε φαβορί, θα είναι στη νεοεισερχόμενη στην Ευρωλίγκα, Νεπτούνας», ήταν το σχόλιο του Μπράνκο Λάζιτς για τον τέταρτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x