Γενικά

Λεβεντέλης: «Το bodybuilding είναι τρόπος ζωής»

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας σωματικής διάπλασης, Ιορδάνης Λεβεντέλης, με πολλές διακρίσεις ως αθλητής, μοιράστηκε τις γνώσεις του για τον χώρο του bodybuilding.

Eχετε κάνει μια μεγάλη πορεία στον χώρο του bodybuilding και του αγωνιστικού πείτε μας λίγα πράγματα για εσάς πως ξεκινήσατε ως νέος αθλητής στο παρελθόν;

"Αν και δεν θέλω να μιλώ για τον εαυτό μου, θέλω να μιλώ πιο πολύ για την ομοσπονδία και άλλους αθλητές εν συντομία θα σας πω ότι ξεκίνησα τα δύσκολα χρόνια όπως όλοι οι αθλητές της εποχής μας. Στην Ελλάδα κατέβαινα σερί 8 χρόνια, πολύ δύσκολες κατηγορίες εκείνη την εποχή με όχι τόσο καλές γνώσεις προπονητικής όπως έχουμε τώρα ο καθένας έκανε μόνος του ότι μπορούσε, τέλος πάντων φτάσαμε σε ένα επίπεδο και όπως σας είπα αλλά δυστυχώς τότε είχαμε αλλά προβλήματα οικονομικά, υποδομής και γνώσεων , δεν υπήρχαν άνθρωποι να βοηθήσουν. Είχα δεχτεί βεβαία συμβουλές από άλλους μεγάλους ξένους πολύ καλούς αθλητές αλλά εγώ ήθελα να μπω στην ομοσπονδία και να την βοηθήσω κάνοντας το body building όπως όλα τα άλλα αθλήματα και να μην μας έχουν σαν καλλιστεία".

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Ιορδάνη Λεβεντέλη στο ifitnessbook.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x