Επικαιρότητα

Λεβέντης: Θα ξεσκεπάσω τη «σαπίλα» - Θα θέσω θέμα για τους αργόμισθους της Βουλής

Ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές οι οποίοι έχουν από πέντε συμβούλους ο καθένας, δηλαδή περίπου 750 άτομα

Άδικα και ανώμαλα... προσγειώθηκε το όνειρο του Βασίλη Λεβέντη να μπει στη Βουλή, όπως ο ίδιος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης από το βήμα της ολομέλειας.

Ο κ. Λεβέντης εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον πρωθυπουργό τον οποίο και κατηγόρησε πως είπε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Την ίδια ώρα, όμως, διεμήνυσε ότι αποστολή του κόμματός του είναι να ξεσκεπάσει τη «σαπίλα», αποκαλύπτοντας ότι θα θέσει σοβαρά το θέμα των αργόμισθων της Βουλής και των πολλών -όπως είπε- συμβούλων που υπάρχουν στους δήμους και στο Δημόσιο και στη μάχη, εξέφρασε την ελπίδα του ότι θα έχει στο πλευρό του τους «τίμιους βουλευτές».

Ο κ. Λεβέντης ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές οι οποίοι έχουν από πέντε συμβούλους ο καθένας, δηλαδή περίπου 750 άτομα.

«Μου είπε ένας χωροφύλακας που είναι του ΣΥΡΙΖΑ "πάρε και εσύ αυτούς που δικαιούσαιγιατί όλες αυτές είναι οικογένειες που ψηφίζουν". Δεν ξέρω ποιος είναι, δεν του πήρα το όνομα», αποκάλυψε, σημειώνοντας πως έπειτα από 30 ολόκληρα το όνειρό του να μπει στη Βουλή προσγειώθηκε απότομα.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε στον Αλέξη Τσίπρα το οποίο και κατηγόρησε ότι τόσα χρόνια έλεγε ψέματα ότι έχει άλλες λύσεις και ότι όσοι τάσσονταν υπέρ του μνημονίου είναι προδότες, καθώς και ότι θα ένωνε τον ευρωπαϊκό νότο κατά του βορρά.

«Περίμενα να δω κι εγώ τι θα κάνει όταν έγινε πρωθυπουργός. Αφού έφαγε πέντε με έξι μίνες απειλώντας πως διαπραγματεύεται σκληρά, ήρθε ένα βράδυ και τα υπέγραψε όλα», είπε και κάλεσε τον πρωθυπουργό να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες αφού, όπως υποστήριξε, «ένα κομμάτι του λαού πίστευε ότι ο κ. Τσίπρας είχε πραγματικά μια άλλη λύση».

Γι' αυτό, σύμφωνα με τον κ. Λεβέντη, ο κ. Τσίπρας έπρεπε να βγει και αν πει στους πολίτες πως είχε αυταπάτες τόσα χρόνια.

«Δεν είναι κακό να ομολογείς ότι έσφαλες, Θα ήταν μεγάλη γενναιότητα αν το έκανε», τόνισε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x