WRC

Λέει αντίο ο Λεμπ

Από τις ειδικές διαδρομές της Γαλλίας ο Σεμπαστιάν Λεμπ θα πει αντίο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, ύστερα από 13 χρόνια και εννιά τίτλους.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι αποχαιρετά ο Σεμπαστιάν Λεμπ το προσεχές τετραήμερο (3-6/10) στις ειδικές της Γαλλίας.

Ο Αλσατός οδηγός θα βρεθεί ξανά πίσω από το τιμόνι της DS3 και θέλει να πει αντίο στο πρωτάθλημα του οποίου έχει εννιά τίτλους από τον αγώνα που πραγματοποιείται στο… σπίτι του.

Ο οδηγός της Citroen δήλωσε πως πλέον η απόφασή του να εγκαταλείψει το WRC είναι πιο εύκολη και αυτό γιατί στο μυαλό του έχει το WTCC.

«Αρχικά ελπίζω να φτάσω μέχρι την τελευταία ειδική διαδρομή. Θα είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώσω την καριέρα μου εκεί, στις ειδικές της πόλης μου. Σίγουρα θα είναι μια συγκινητική στιγμή. Ωστόσο, θα είναι πιο εύκολο γιατί πλέον έχω άλλα σχέδια. Θα κάνω κάτι διαφορετικό στο WTCC. Έχω νέα κίνητρα και νέους στόχους και αυτό κάνει εύκολη τη μετάβαση», ήταν τα λόγια του Λεμπ, ο οποίος στη συνέχεια θυμάται την καλύτερη στιγμή της καριέρας του.

«Η καλύτερη στιγμή μου ήταν στη Γαλλία το 2010 όπου κέρδισα πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών. Ήταν η πρώτη φορά που το πρωτάθλημα φιλοξενούνταν σε αυτές τις ειδικές. Τότε ένιωσα ανακούφιση. Το να στεφθώ πρωταθλητής στο σπίτι μου ήταν κάτι που ποτέ δεν περίμενα. Συγκινήθηκα πολύ τότε», δήλωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x