Betmasters

Λειψία και Παναθηναϊκός

Ο Λάμπρος Γκαραγκάνης προτείνει στο sport-fm.gr το «διπλό» της Red Bull στο «Φριτζ Βάλτερ» και τη μείωση της σειράς με την ΤΣΣΚΑ, σε 2-1, από την πλευρά του «τριφυλλιού».

O αγώνας με την Καϊζερσλάουτερν είναι όχι η μισή, μα όλη η χρονιά της Λειψίας μέχρι τον επόμενο για την Τσβάιτε Λίγκα. Η πλούσια γερμανική ομάδα, που έχει στόχο την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα και την ευρωπαϊκή έξοδο τα επόμενα χρόνια, αντιμετωπίζει τη «Λάουτερν» στο πανίσχυρο «Φριτς Βάλτερ Στάντιον». Το 11-3-0 και το 25-8 γκολ των γηπεδούχων μαρτυρούν τη δυσκολία του ματς για τους φιλοξενούμενους.

Η Καϊζερσλάουτερν κατέχει την τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου. Αν κερδίσει περνά δεύτερη κι αφήνει τρίτη την Ντάρμσταντ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας πάλι αυτό συμβαίνει αλλά με +1 πόντο και όχι με +3. Αν, τώρα, η Λειψία «σπάσει» την έδρα περνά πέμπτη με 46. Η Καρλσρούη έχει 49 και η «Λάουτερν» θα έχει μείνει στους 50 (μαζί με την Ντάρμσταντ). Και θ΄ απομένουν πέντε αγωνιστικές…

Σαφώς και η Λάιπτσιγκ θα έχει ελπίδες να κυνηγήσει το όνειρο της ανόδου από φέτος. Η Red Bull αντιμετωπίζει την επί έξι αγωνιστικές αήττητη αντίπαλό της, προερχόμενη από δύο σπουδαία «τρίποντα» με Νυρεμβέργη εντός και Μπόχουμ εκτός. Κάποιο νέο αγωνιστικό πρόβλημα δεν έχουν οι γηπεδούχοι, ενώ για τη Λειψία θα ήταν χρήσιμο αν οι Νταμάρι, Μπόιντ ήταν μάχιμοι, όμως κανείς από τους δύο δεν έχει προσφέρει ουσιαστική βοήθεια ως τώρα στην επίθεση.

Ποντάρουμε πολλά στην παρουσία του Πόουλσεν, που με την ταχύτητα, την ικανότητα να πασάρει και να σκοράρει, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αλλά και στη χρησιμοποίηση του παικταρά Φόρσμπεργκ μεσοεπιθετικά, με τον πρώην παίκτη της Μάλμε να προσπαθεί να βρει τα πατήματά του και να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Το «διπλό» είναι σε εξαιρετική απόδοση κι επειδή το ρόστερ της Λειψίας δεν υστερεί σε σχέση με την Καϊζερσλάουτερν, όπως και τα κίνητρά της, αποτελεί επιλογή.

Από εκεί και πέρα, παρά το -47 των δύο πρώτων αγώνων στη Μόσχα, δεν μπορεί να θεωρηθεί αποκλεισμένος και μάλιστα με sweep ο Παναθηναϊκός. Στην έδρα του το «τριφύλλι» ανεβάζει απόδοση, κέρδισε άνετα τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Top 16, κι εφόσον παίκτες και Ιβάνοβιτς διορθώσουν τις σημαντικές ανορθογραφίες των αναμετρήσεων στη Ρωσία, το παιχνίδι θα παιχθεί πιο στα ίσια.

Στον Παναθηναϊκό δεν κάνει τίποτε άλλο πέραν της νίκης, ο Σλότερ θα είναι διαθέσιμος για κάποια λεπτά, η επιστροφή του Ιτούδη αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός και το μπλοκάρισμα των Κιριλένκο, Τεόντοσιτς μονόδρομος. Το «τριφύλλι» έχει τον κόσμο και το μέγεθος να μειώσει σε 2-1 και να μην αποκλειστεί. Πέρα από οπαδικές προτιμήσεις και λοιπά συμπεράσματα, που δεν έχουν σχέση με το στοίχημα, ο «άσος» μπορεί να έρθει και πληρώνει – εκτός χάντικαπ – εξαιρετικά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ
486. ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ – ΛΕΙΨΙΑ: 2 (4,85)
801. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ: 1 (3,65)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x