Stoiximan Super League

Λεμονής Vs Παντελίδης!

Δεν είναι μόνο οι ομάδες Λεβαδειακός-ΠΑΣ. Εδώ έχουμε μάχη προπονητών. Λεμονής και Παντελίδης έχουν εξαιρετική παράδοση με τις ομάδες που κοντράρονται και για τους δικούς τους λόγους θέλουν τη νίκη!

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δηλαδή, ο Τάκης Λεμονής αντιμετωπίζει τον Σάββα Παντελίδη. Δηλαδή, δύο πολύ καλές παραδόσεις μπορεί να «σπάσουν» αν το ματς δεν λήξει ισόπαλο.

Και τι εννοούμε;

Ο Τάκης Λεμονής έχει αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα επτά φορές με τρεις διαφορετικές ομάδες, τον Ολυμπιακό, την Καλλιθέα και τον Πανιώνιο. Ο απολογισμός του είναι τέσσερις νίκες, δύο «λευκές» ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, ενώ σε αυτά τα παιχνίδια έχει πανηγυρίσει 12 γκολ και έχει δεχθεί μόλις 6. Αν και η ήττα που μετρά στους «Ζωσιμάδες», είχε οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε αποκλεισμό από τους Γιαννιώτες.

Ο Σάββας Παντελίδης έχει κοντράρει τον Λεβαδειακό τρεις φορές με τρεις διαφορετικές ομάδες. Τις δύο (με Τρίκαλα, Πανθρακικό) κέρδισε, ενώ στο άλλο παιχνίδι (με Εθνικό) αναδείχθηκε ισόπαλος. Το επί μέρους σκορ είναι 8-1 υπέρ του.

Συμπέρασμα: Ο Λεμονής έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στον ΠΑΣ, ο Παντελίδης είναι αήττητος απέναντι στον Λεβαδειακό. Δηλαδή, πιάσε το αυγό και κούρευτο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x