Europa League

Λεμονής: «Μπορεί τη νίκη στην Ουκρανία ο Ολυμπιακός»

Για το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τη Ντνίπρο για το Europa League μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάκης Λεμονής, ο οποίος τόνισε ότι οι Πειραιώτες μπορούν να πανηγυρίσουν τη νίκη στην Ουκρανία.

Να πανηγυρίσει τη νίκη στην Ουκρανία απέναντι στη Ντνίπρο μπορεί ο Ολυμπιακός όπως δήλωσε ο Τάκης Λεμονής στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Έλληνας τεχνικός, μίλησε στην εκπομπή της King Bet για παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» για τη φάση των «32» του Europa League, τονίζοντας ότι αν και αρκετές ομάδες μπορεί να επηρεαστούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο Κίεβο, ο Ολυμπιακός έχει τον απαραίτητο «αέρα» στα Ευρωπαϊκά ματς ώστε να μπορέσει να πάρει τη νίκη σε τέτοιες έδρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Καμιά φορά, ο καιρός επηρεάζει ομάδες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν σε χαμηλές θερμοκρασίες, όπως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση του γηπέδου. Η Ντνίπρο είναι μια ομάδα η οποία μεσοεπιθετικά μπορεί να κάνει τη ζημιά, δεν πρέπει όμως να παραλείψουμε ότι ο Ολυμπιακός πλέον έχει έναν διαφορετικό αέρα στην Ευρώπη και μπορεί να φύγει με τη νίκη από την Ουκρανία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x