NBA

ΛεΜπρον: «Απλά προστάτευσα τον προπονητή μου»

Την απάντησή τους για το σπρώξιμο του ΛεΜπρον προς τον Μπλατ έδωσαν οι δυο πρωταγωνιστές του... επεισοδίου, οι οποίοι τόνισαν πως απλά προστάτευε ο ένας τον άλλον.

Άλλη μια ήττα, έκτη συνεχόμενη, γνώρισαν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς χθες (13/1) στο Φοίνιξ από τους Σανς, ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε μια σκηνή που διαδραματίστηκε στο δεύτερο δωδεκάλεπτο. Τότε ο προπονητής των «Ιπποτών», Ντέιβιντ Μπλατ, διαμαρτυρόταν στο διαιτητή και ενώ «φλέρταρε» με την τεχνική ποινή, ο ΛεΜπρον Τζέιμς τον τράβηξε λίγο άγαρμπα και τον απομάκρυνε από το σκηνικό της έντασης.

inner

Κάποιοι θεατές της αναμέτρησης και μερίδα του Τύπου, όμως το εξέλαβαν σαν ένα ακόμα σημάδι έλλειψης σεβασμού προς τον προπονητή της ομάδας. Άλλωστε πριν λίγο καιρό ο ΛεΜπρον είχε δώσει μια πολύ χλιαρή στήριξη στον προπονητή του. Μετά το ματς όμως ο 30χρονος διευκρίνισε πως δεν είχε καμία κακή πρόθεση και απλώς προσπαθούσε να γλιτώσει τον προπονητή του από το να λάβει μια τεχνική ποινή.

«Μου έδωσαν επιθετικό φάουλ, επειδή λένε πως τράβηξα έναν από τους δίδυμους Μόρις. Ήταν ένας διαιτητής μακριά από τη φάση και τότε μιλούσα σε έναν άλλο διαιτητή και ο κόουτς Μπλατ είχε αρχίσει να εκνευρίζεται αρκετά και κόντευε να πάρει τεχνική ποινή. Έτσι τον απομάκρυνα από τη φάση πριν συμβεί αυτό. Απλά προστάτευσα τον προπονητή μου».

«Προσπαθούσε να με προστατεύσει από το να πάρω τεχνική ποινή», τόνισε ο Ντέιβιντ Μπλατ συμφωνώντας με τον ΛεΜπρον Τζέιμς και σε ερώτηση πως συνήθως συμβαίνει το ανάποδο, ο προπονητής να κρατάει τον παίκτη του, αυτός ανταπάντησε στηρίζοντας τον ηγέτη της ομάδας του: «Κοιτάξτε, διεξαγόταν ένα σκληρό παιχνίδι και με κάθε σεβασμό προς τους διαιτητές, αλλά θεώρησα πως ο παίκτης μου δεχόταν πολλά δυνατά χτυπήματα, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου και τους εξέφρασα τη γνώμη μου. Τότε ο ΛεΜπρον μπήκε στη μέση για να με προστατεύσει, εκτιμώ, σε αυτήν την κατάσταση, το οποίο ήταν παραπάνω από σωστό. Αλλά αυτό που ήθελα εξαρχής να κάνω ήταν να τον προστατεύσω (τον ΛεΜπρον)».


Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x