Κώστας Μιαούλης

Λέτε ο Βοσκάκης να συσπειρώσει τον Παναθηναϊκό;

Ο Κώστας Μιαούλης γράφει για την καθοριστική νίκη που έκανε ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια κι εξηγεί, γιατί ο Βοσκάκης είναι πιθανό να πέτυχε κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο.

Αν στοιχημάτιζε κάποιος, για το ποια θα ήταν η μεταγραφή του Παναθηναϊκού, που θα είχε ουσιαστική πρόσφορα τόσο άμεσα, θεωρώ πως ο Ράσμους Τελάντερ, θα ήταν ο μόνος που δεν θα έπαιρνε ούτε ένα ευρώ σε ποντάρισμα πάνω του, για μια τέτοια εξέλιξη. Κι όμως ο Δανός, είχε εξαιρετική απόδοση όποτε χρησιμοποιήθηκε και πλέον αποτελεί την πρώτη μονάδα από τις ενισχύσεις του καλοκαιριού, που έχει ουσιαστική προσφορά στην ομάδα. Έτσι όπως πήγαινε στην Ξάνθη το ματς, ένα χαμένο δίποντο πριν το μεγάλο ματς της Τούμπας, θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χάλια. Αυτό είναι κάτι, που δεν αποτελεί είδηση, αφού πρέπει να ψάξει κανείς πάρα πολύ να βρει ένα καλό διάστημα του Παναθηναϊκού, όσο περνάνε τα παιχνίδια. Όμως το ζητούμενο είναι η νίκη, οι πόντοι και το γεγονός πως κερδίζει. Οι «πράσινοι» έχασαν σε ένα κάκιστο παιχνίδι και στη Νέα Σμύρνη. Κι εκεί χάλια αγωνίστηκαν και έχασαν. Στα Πηγάδια επικράτησαν, γιατί ο Τελάντερ πήδηξε ψηλότερα από δύο αντιπάλους του στη φάση και έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη.

Είχε τονίσει και στο ραδιόφωνο, πως αν ο Παναθηναϊκός κατάφερνε να πάρει τα ματς με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ Γιάννενα το πράγμα μπορεί να ηρεμήσει και να στρώσει, ως προς την στάση του κοινού των «πρασίνων», τόσο απέναντι στην ομάδα, όσο και απέναντι στο προπονητή. Στο ματς στα Πηγάδια, ο Βοσκάκης , ίσως έχει καταφέρει κάτι που φαινομενικά ήταν αδύνατο. Να συσπειρώσει τους Παναθηναϊκούς, που αναγνωρίζουν στην συντριπτική τους πλειοψηφία πως η ομάδα είναι χάλια, αλλά διαιτησίες σαν τη δική του, ειδικά του β’ μέρους, είναι από αυτές που εξοργίζουν και φέρνουν τον κόσμο πιο κοντά στην ομάδα του κι ας παίζει απαίσια.

Όταν η κούρσα θα μπει σε τέτοιο ρυθμό, ακόμα και αν ο ΠΑΟ παίζει χάλια, αυτό σύντομα θα ξεχαστεί. Αν έρθουν κάποιες νίκες ακόμα σερί, μέσα σε αυτό το δύσκολο πρόγραμμα, ακόμα και αν μπάλα δεν παίξει ο Παναθηναϊκός. Η νίκη αυτή στα Πηγάδια, πιστεύω πως θα έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα, απ’ αυτά που ορισμένοι θα περίμεναν. Ο Παναθηναϊκός παίζει χάλια αλλά κερδίζει. Αν τελικά κερδίσει φέτος αυτό που δεν μπορεί από το 2010, ποιος θα θυμάται, τι είδους ποδόσφαιρο έπαιξε ή δεν έπαιξε;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x