Επικαιρότητα

Λευκάδα: Ιερόσυλος χτύπησε τρεις ναούς και ένα κυλικείο σχολείου

Ο 27χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγη ώρα αφ’ ότου διέρρηξε το κυλικείο ενός Δημοτικού σχολείου και άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό

Όταν άλλαξε… ρεπερτόριο, άλλαξε και η τύχη ενός νεαρού Έλληνα ιερόσυλου που «χτυπούσε» εκκλησίες στην Λευκάδα! Ο 27χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγη ώρα αφ’ ότου διέρρηξε το κυλικείο ενός Δημοτικού σχολείου και άρπαξε μικρό χρηματικό ποσό.

Ωστόσο, στην προανάκριση προέκυψε ότι την περασμένη Δευτέρα είχε αποπειραθεί να διαρρήξει δυο εκκλησίες στην πόλη της Λευκάδας και πριν από μια εβδομάδα άλλη μια στην περιοχή Φρύνι του νησιού! Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Σε μια εκκλησία στην Πάτρα μπήκε το απόγευμα της Δευτέρας κάποιος άγνωστος με το πρόσχημα ότι ήθελε να ανάψει ένα κερί, αλλά όταν βεβαιώθηκε ότι δεν υπήρχε κάποιος μέσα άρπαξε δυο τάματα πιστών από την εικόνα της Παναγίας και έγινε καπνός! Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι υπεύθυνοι του ναού στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, ο δράστης έκλεψε μια χρυσή βέρα και ένα ασημένιο ρολόι.

Πηγή: Protothema.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x