Χάντμπολ

Λεωνίδας στον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ!

Ο 29χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει στην ομάδα της Νέας Ιωνίας μετά την απελευθέρωση του από την Αναγέννηση Βύρωνα

Άλλη μια πρωτοκλασάτη μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ. Η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη ενέταξε στο δυναμικό της τον Αντώνη Λεωνίδα που αποτελεί μία από τις σταθερές αξίες της κατηγορίας.

Ο 29χρονος πλέι μέικερ πήρε την ελευθέρας του από την Αναγέννηση Βύρωνα και συμφώνησε με τον ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑ, τον οποίο και θα ενισχύσει σημαντικά στην φετινή Handball Premier.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή θα είναι η 6η ομάδα στην καριέρα του μετά τον Ιωνικό ΝΦ, τον Αθηναϊκό, τον Πανελλήνιο, τον Άρη Νίκαιας και την Αναγέννηση Βύρωνα.

Ο Αντώνης Λεωνίδας σχολίασε στο sport-fm.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Δείχνει με τον σχεδιασμό που έγινε ότι θέλει να προσφέρει πράγματα στο ελληνικό χάντμπολ. Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στους στόχους της ομάδας που είναι πρωταγωνιστικοί. Χαίρομαι που θα συνεργαστώ ξανά με αθλητές που έχω συνεργαστεί ξανά και τον κουμπάρο μου Θοδωρή Γκέρτσο που με πάντρεψε. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΙΕΚ Ξυνή που με εμπιστεύτηκε και τον Παναγιώτη Ιατρούδη με τον οποίο οι σχέσεις μας είναι πλέον σε άλλο επίπεδο και όχι μόνο μεταξύ προπονητή- αθλητή. Εύχομαι σε όλους αθλητές συναδέλφους μου καλή χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες. Τέλος η πιο hot μεταγραφή της σεζόν δεν έχει σχέση με αθλητές…»

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x