Βόλεϊ

Λεώνης: «Χρειαζόμαστε τους πιο έμπειρους για αυτά τα ματς»

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών ετοιμάζεται για την αναχώρηση για τη Σουηδία και τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και ο Αλέκος Λεώνης έκανε τις εκτιμήσεις του.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως προτίμησε τους πιο έμπειρους για την αποστολή, έμεινε ευχαριστημένος που ξεπεράστηκαν τα προβλήματα των Φιλίποφ και Προύσαλη και παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πρώτη θέση στον όμιλο, όμως ζήτησε από τους παίκτες του να μην υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο.

Αναλυτικά: «Ολοκληρώσαμε αυτή τη μίνι προετοιμασία με αρκετή δουλειά στο γήπεδο, τρία φιλικά και, ευτυχώς, χωρίς απουσίες τραυματιών, αφού Προύσαλης και Φιλίποφ ξεπέρασαν τα προβλήματα και τέθηκαν στη διάθεσή μας. Αυτό ήταν κάτι ευχάριστο, γιατί λίγο πριν από τα επίσημα ματς παραλίγο να μείνουμε χωρίς πασαδόρο.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αλλά στην επιλογή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου χρειαζόμασταν τους πιο έμπειρους και με αυτή τη λογική έμειναν εκτός αποστολής οι Δαλακούρας, Κουμεντάκης και Πελεκούδας, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά.

Πάμε στη Σουηδία για την πρώτη θέση και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Γνωρίζουμε ότι το τελευταίο ματς κόντρα στη Σουηδία είναι και το πιο δύσκολο και, ίσως, εκεί να κριθούν όλα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι μπορούμε να υποτιμήσουμε κάποιον αντίπαλο. Εξάλλου, από αυτά τα ματς περιμένουμε να βρούμε και αγωνιστικό ρυθμό, αλλά και καλή ψυχολογία, εν όψει των κρίσιμων αγώνων μπαράζ με το Βέλγιο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x