Stoiximan Super League

Λιβαθηνός: «Καλή η προσπάθεια του Παναθηναϊκού»

Καλή χαρακτήρισε την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός στο τρέχον πρωτάθλημα ο Σπύρος Λιβαθηνός σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Καλή χαρακτήρισε την προσπάθεια που κάνει ο Παναθηναϊκός στο τρέχον πρωτάθλημα ο Σπύρος Λιβαθηνός σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Σύμφωνα το υλικό που έχει είναι καλή η προσπάθεια», τόνισε χαρακτηριστικά αλλά επεσήμανε ότι το γεγονός ότι βρίσκεται 14 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος δεν είναι κάτι που μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Σπύρου Λιβαθηνού, στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκου:

-για το παιχνίδι με τον Άρη:
«Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να δώσει μάχες στο γήπεδο έχει ανάγκη ο κάθε παίκτης για την καταξίωση. Άλλοτε τα καταφέρνει και άλλοτε όχι. Ήταν μια ευκαιρία απέναντι σε έναν Άρη που δεν έχει πείσει κανέναν.

-για τον εφετινό Παναθηναϊκό
«Σύμφωνα με το υλικό που έχει είναι καλή η προσπάθεια και η πορεία που έχει κάνει. Μιλάμε για τον ΠΑΟ όμως που είναι 14 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Κάτι που δεν είναι καλό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχοι δεν μπορούν να είναι η 4η ή η 5η θέση.
Περισσότερα δεν μπορούμε να απαιτήσουμε. Ο πρωταθλητής έχει ξεκαθαρίσει ότι θα είναι ο Ολυμπιακός. Ομάδες που νομίζαμε ότι θα μπορέσουν να δυσκολέψουν με τον Ολυμπιακό δεν είναι έτσι… Ο ΠΑΟΚ φάνηκε χθες ότι έχει μεγάλη διαφορά. Ο ΠΑΟ θα προσπαθήσει κάπου εκεί να βρεθεί ανάμεσα…

-για τους νεαρούς που παίζουν στην ομάδα:
«Τα παιδιά αυτά είναι τυχερά. Παίζουν στον Παναθηναϊκό μια μεγάλη ευκαιρία αλλά και άτυχα γιατί είναι άλλο να έχει δίπλα σου παίκτες μεγάλους και άλλο να βρίσκεσαι σε μια εποχή που οι ίδιοι πρέπει να σηκώσουν τον Παναθηναϊκό. Όταν θα αρχίσουν να υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από τα παιδιά αυτά θα είναι το κακό και θα έχουν δυσκολίες.
Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Μαρινάκη. Να έχει κουράγιο να το ξεπεράσει. Θα ήθελα να συγχαρώ και τον κόσμο του Άρη… Η συμπεριφορά των ομάδων του ήταν συγκινητική. Με τέτοιες συμπεριφορές κερδίσει το ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x