Αγγλία

Λίβερπουλ και Άρσεναλ στα… πόδια του Κλοπ

«Φωτιά» έχει πάρει ο αγγλικός Τύπος αναφορικά με το μέλλον του Γιούργκεν Κλοπ, εμφανίζοντας τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ, ως τις κύριες διεκδικήτριες της υπογραφής του Γερμανού τεχνικού.

Λίβερπουλ και Άρσεναλ «σφάζονται» για τα… μάτια του Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, λίγες ημέρες μετά από τη δήλωση του τεχνικού της Ντόρτμουντ ότι θα ήθελε στο μέλλον να προπονήσει κάποια ομάδα στην Αγγλία. Οι δύο ομάδες έχουν κάνει άσχημο ξεκίνημα στο αγγλικό πρωτάθλημα με το μέλλον των προπονητών τους να είναι στον αέρα.

Συγκεκριμένα οι «Κανονιέρηδες» δεν έχουν καταφέρει να διατηρηθούν στις ευρωπαϊκές θέσεις (σ.σ. όγδοοι ύστερα από 12 αγωνιστικές) και ύστερα από τις δηλώσεις του μεγαλομετόχου του συλλόγου, Άλισερ Ουσμάνοφ, ο Αρσέν Βενγκέρ μόνο ήσυχος δεν μπορεί να είναι για τη θέση του.

Αντίστοιχο είναι το κλίμα και για τον Μπρένταν Ρότζερς. Η ομάδα του πραγματοποιεί το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ, ύστερα από τη σεζόν 1992/93. Το μέλλον του Άγγλου τεχνικού είναι εδώ και αρκετό καιρό αβέβαιο. Μπορεί η διοίκηση των «Κόκκινων» να δήλωσε τη στήριξη της στο πρόσωπό του, όμως τα αποτελέσματα της ομάδας σε συνδυασμό με τον πιθανό αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, φαίνεται να αλλάζουν τα δεδομένα.

Το συμβόλαιο του Γιούργκεν Κλοπ φτάνει στο τέλος του το 2018, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος, τον ενδιαφέρει η προοπτική της Αγγλίας. Το όνομά του συνδέεται καθημερινά με αυτά της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x