Betmasters

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ο Κλοπ απειλεί το αήττητο

Τεράστιο ντέρμπι ονομάτων στο Άνφιλντ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σίτι των ρεκόρ. Εξαιρετική η παράδοση των γηπεδούχων.

Αναμφίβολα το ματς που κλέβει την παράσταση στην 23η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ είναι το Λίβερπουλ –Μάντσεστερ Σίτι σε μια σπουδαία μάχη Κλοπ – Γκουαρντιόλα.

Η Λίβερπουλ κέρδισε την Έβερτον με 2-1 για το Κύπελλο στον τελευταίο της αγώνα συμπληρώνοντας 17 ματς δίχως ήττα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην τετράδα και μάχεται για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ψάχνει τη ρεβάνς απόψε για την ταπεινωτική ήττα του πρώτου γύρου από τη Σίτι με 5-0. Σύμμαχος η παράδοση, αφού στο Άνφιλντ μετράει 10 νίκες και 4 ισοπαλίες στα 14 τελευταία κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλο. Παρελθόν αποτελεί ο ηγέτης Κουτίνιο, αφού ήθελε σαν τρελός να πάει στην Μπαρτσελόνα και τα κατάφερε. Τρέχει ένα σερί έξι διαδοχικών over η γηπεδούχος. Δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών. Θα παραταχθεί με το κλασικό 4-3-3 και παρτενέρ του μπαρουτοκαπνισμένου Σαλάχ τους Φιρμίνο και Μανέ.

Διαβάστε όλο το άρθρο και τα προγνωστικά στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x