Stoiximan Super League

«Λίφτινγκ» στην Τούμπα

Εντολή σε τεχνική εταιρεία να εκπονήσει σχέδιο για ένα «λίφτινγκ» στην Τούμπα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος έχει θέσει προτεραιότητα την ανέγερση προπονητικού κέντρου και όχι το νέο γήπεδο.

Ο Ιβάν Σαββίδης δίνει προτεραιότητα στην ανέγερση του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ και αποφάσισε να κάνει ένα «λίφτινγκ» στην Τούμπα μέχρι να θεωρήσει ότι είναι κατάλληλη η στιγμή για το νέο γήπεδο.

Πάνω σε αυτήν τη βάση, οι άμεσοι συνεργάτες του Σαββίδη έδωσαν εντολή σε συγκεκριμένη τεχνική εταιρεία να εκπονήσει ένα σχέδιο και να βγάλει το σχετικό πόρισμα για το πώς η Τούμπα μπορεί να γίνει πιο θελκτική και λειτουργική, με βελτιωτικά έργα σε όλο το γήπεδο, στον περιβάλλοντα χώρο κ.ά.

Η εταιρεία, σύμφωνα με την «SportDay», απέστειλε το πόρισμά της στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά δεν προχώρησε η υπόθεση, μιας κι όλοι στον «Δικέφαλο» ασχολούνται με τον αγωνιστικό σχεδιασμό και την εύρεση του νέου προπονητή.

Η όλη διαδικασία πρέπει να… τρέξει άμεσα. Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει ένα πιο… ευρωπαϊκό γήπεδο, πάντα με το αναγκαίο «λίφτινγκ», χρειάζεται να προλάβει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (30 ή 31 Ιουλίου ή 6-7 Αυγούστου, ανάλογα με την κλήρωση). Πάντως ήδη έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στο γήπεδο, στα αποδυτήρια, στα γραφεία και σε άλλους χώρους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x