Betmasters

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Αλλαγές σε Άρσεναλ και Σίτι

Ροτέισον απόψε από Βενγκέρ και Γουαρντιόλα στο Λιγκ Καπ κόντρα σε Γουέστ Χαμ και Λέστερ αντίστοιχα.

Προημιτελική φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας, όπου οι αναμετρήσεις είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ

Έχοντας πάμπολλες χαμένες ευκαιρίες η Άρσεναλ επικράτησε μόνο με 1-0 της Νιούκαστλ και παρά την ανωτερότητά της έπαιξε με τη φωτιά στο τέλος. Τουλάχιστον κέρδισε και προχωράει. Το Λιγκ Καπ είναι μέσα στους στόχους της, αφού πρωτάθλημα δεν παίρνει και στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μετέχει. Ο Βενγκέρ θα παρατάξει μια αλλαγμένη ομάδα, όπως συνηθίζει φέτος στα Κύπελλα, αλλά και το Γιουρόπα Λιγκ. Ηδη έχει αποκλείσει Ντόνκαστερ και Νόργουιτς στο γκολ για να φτάσει ως εδώ. Λείπει ο Ράμσεϊ. Με 3-4-3 και τους Γουόλκοτ, Ζιρού και Γουέλμπεκ στην επίθεση. Η Γουέστ Χαμ έρχεται από σπουδαία νίκη με 3-0 επί της Στόουκ. Κράτησε απαραβίαστη την εστία της για τρίτο ματς, κάτι που δείχνει να βρίσκει τις ισορροπίες της ανασταλτικά. Για να φτάσει ως εδώ απέκλεισε Τσέλτεναμ, Μπόλτον και Τότεναμ. Με άγνοια κινδύνου και 3-4-3 οι φιλοξενούμενοι έχοντας τους Αρναούτοβιτς, Αγιού και Ερνάντες στην επίθεση. Με δεδομένες τις αλλαγές του Βενγκέρ, το ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ και συνυπολογίζοντας τις αποδόσεις θα ρισκάρω στο Χ2.

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι

Η Λέστερ ταπεινώθηκε από την Πάλας χάνοντας με κάτω τα χέρια 3-0. Δεν της πήγε τίποτα καλά. Από τη μέρα που άλλαξε προπονητή ήταν η χειρότερη εμφάνιση. Ο Πιέλ δεν θέλει να τους πάρει από κάτω τους παίκτες τους, αλλά είναι αναγκασμένος να προβεί σε αλλαγές φρεσκαρίσματος. Ο ίδιο υποστήριξε πως κάποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι από τις συνεχείς υποχρεώσεις. Για να φτάσει ως εδώ έχει αποκλείσει Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Λιντς. Λείπουν Χουτ και Εντιντί. Με 4-4-2 και τους Οκαζάκι – Βάρντι να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο. Η Σίτι πλέον κερδίζει από συνήθεια. Πραγματικά είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στον πλανήτη. Εντυπωσιακό 4-1 επί της Τότεναμ. Στο πρωτάθλημα έχει 16 σερί νίκες. Δεν γίνεται να χάσει τον τίτλο. Απόψε ο Γκουαρντιόλα θα κάνει αλλαγές, αλλά με τόσο γεμάτο ρόστερ δεν έχει να φοβάται τίποτα. Θα λείψουν Στόουνς και Σίλβα. Δεν αλλάζει το 3-4-3 με επιθετική τριπλέτα λογικά τους Μπερνάνρτο Σίλβα, Σανέ και Ζεσούς. Δεν αποκλείω να σκάσει η μπομπίτσα. Εξάλλου, η Σίτι πρέπει να αφήσει και κάτι πίσω. Δεν πάει, όμως, το χέρι σε μία ομάδα τόσο φορμαρισμένη με άστρο. Αξία μόνο στο goal/goal.

Δες εδώ όλα τα προγνωστικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας από το betmasters.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x