Betmasters

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Ποιος θα σηκώσει το… πρώτο;

Στον ουρανό του Γουέμπλεϊ θέλουν να σηκώσουν απόψε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς η Αρσεναλ του Βενγκέρ και η Σίτι του Γκουαρντιόλα.

Σύγκρουση ολκής στο Λονδίνο με φόντο το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Αγγλία. Μονός τελικός του Λιγκ Καπ σε ουδέτερο έδαφος. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση.

Η Αρσεναλ έχει περάσει από πολλά κύματα στη φετινή σεζόν και όπως δείχνουν τα πράγματα θα πρέπει να αρκεστεί και φέτος στη συμμετοχή της στο Γιουρόπα εκτός αν κατακτήσει τη φετινή δεύτερη τη τάξη διασυλλογική διοργάνωση. Ο Βενγκέρ τόσα χρόνια που βρίσκεται στην Αγγλία το μοναδικό τρόπαιο που δεν έχει κατακτήσει είναι το σημερινό.

Εξτρα κίνητρο, λοιπόν, για τον Αλσατό. Προκρίθηκε μεσοβδόμαδα στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Εκανε αγγαρεία κόντρα στην Εστερσουντ. Έπαιξε με αλλαγές και ηττήθηκε 2-1 εντός, αλλά είχε επικρατήσει περίπατο με 3-0 στη Σουηδία. Παίζει όσο χρειάζεται στην Ευρώπη. Στο πρωτάθλημα πιο πρόσφατη η ήττα από την Τότεναμ με 1-0 εκτός έδρας απολύτως δίκαια. Σίγουρα εκτός ο Λακαζέτ. Θα παίξει με 4-3-3 και τους Ράμσεϊ, Οζίλ και Ομπαμεγιάνγκ να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δες όλη την ανάλυση του Αρσεναλ - Σίτι καθώς και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x