F1

Λίγος Χάμιλτον… αρκεί

Ξεπερνώντας τα μηχανικά προβλήματα του πρώτου γύρου και παρότι έτρεξε μόλις 16 γύρους, ο Λιούις Χάμιλτον ήταν ο ταχύτερος πιλότος στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στη Μαλαισία.

Στον πρώτο γύρο δεν χρονομετρήθηκε καν, αφού ένα μηχανικό πρόβλημα τον έστειλε γρήγορα πίσω στο γκαράζ. Στον δεύτερο γύρο ήταν αμφίβολο ακόμη κι αν θα προλάβαινε να τρέξει. Όμως ο Λιούις Χάμιλτον δεν… χαμπαριάζει από προβλήματα και του αρκούσαν 16 γύροι και 40 λεπτά στην πίστα για να καταγράψει τον καλύτερο χρόνο και να είναι ο ταχύτερος πιλότος στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών στη Μαλαισία.

Ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής με Mercedes άφησε τρίτο τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ, που ήταν ο ταχύτερος στον πρώτο γύρο, ενώ «πιστός» στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κίμι Ραϊκόνεν με Ferrari. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έμεινε μόλις έβδομος, αφού καλύτερο χρόνο είχαν ο Ντάνιελ Κβίατ με Red Bull (δέκατος ο ομόσταβλός του, Ντάνιελ Ρικιάρντο) και οι δύο Williams των Βαλτέρι Μπότας και Φελίπε Μάσα.

Χαμηλά πλασαρίστηκαν οι δύο McLaren Honda, 16ος ο Φερνάντο Αλόνσο και μια θέση πίσω του ο Τζένσον Μπάτον. Προβλήματα αντιμετώπισαν με τα μονοθέσιά τους ο Ρομάν Γκροσάν (Lotus) και ο Ρομπέρτο Μέρι (Manor).

Θα ακολουθήσει ο τρίτος γύρος ελεύθερων δοκιμών το Σάββατο (8:00) και αμέσως μετά οι κατατακτήριες (11:00), πριν τον αγώνα της Κυριακής (9:00).

Η κατάταξη στον δεύτερο γύρο ελεύθερων δοκιμών:

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x