Πόλο

Λιγόστεψαν οι πιθανότητες της Εθνικής πόλο γυναικών

Δύσκολα θα προκριθεί στην επόμενη φάση του World League πόλο γυναικών η Εθνική ομάδα, μετά την ήττα 9-10 από την Ολλανδία στη «χώρα της τουλίπας» για την τέταρτη αγωνιστική των προκριματικών.

Η Ολλανδία νίκησε 10-9 την Ελλάδα στη «χώρα της τουλίπας» για την τέταρτη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού ομίλου του World league πόλο γυναικών και μείωσε τις πιθανότητες πρόκρισης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πλέον, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα χρειάζεται νίκη της Ρωσίας απέναντι στην Ολλανδία την επόμενη αγωνιστική, προκειμένου να έχει πιθανότητες πρόκρισης στο τελευταίο παιχνίδι την έκτη αγωνιστική απέναντι στις Ρωσίδες.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Εθνική, που βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ και οι Ολλανδέζες έφτασαν στο +4 στη λήξη του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Ελληνίδες μείωσαν σε 7-5 και προηγήθηκαν 8-7 με 4-0 σερί. Όμως, οι γηπεδούχες αντέδρασαν και ξαναπήραν το προβάδισμα με 9-8. Η Ελευθερία Πλευρίτου ισοφάρισε σε 9-9, όμως ένα γκολ της Φαν Ντε Γκράαφ έδωσε τη νίκη και την κορυφή στην Ολλανδία.


Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 1-3, 2-1

Ολλανδία (Άρνο Χάβενγκα): Άαρτς, Σμιτ 3, Ντ. Χένε, Φαν Ντερ Σλουτ, Αμ. Χένε, Στόμπχορστ 2, Κούλχαας 1, Σλέικινγκ, Φαν Ντε Γκράαφ 1, Φαν Τουρν 1, Κλάασεν 1, Γιάουστρα 1, Βίλεμς

Ελλάδα (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 3, Ελευθεριάδου, Μ. Πλευρίτου, Β. Διαμαντοπούλου, Αβραμίδου 2, Ασημάκη, Πάτρα, Χυδηριώτη, Μανωλιουδάκη 1, Ελ. Πλευρίτου 3, Ξενάκη, Χρ. Διαμαντοπούλου



Η βαθμολογία:

1. Ολλανδία (29-29) 5
.....................................
2. ΕΛΛΑΔΑ (22-24) 4

3. Ρωσία (22-20) 3*

* Η Ρωσία έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.


Επόμενη αγωνιστική (28/3): Ρωσία - Ολλανδία, Ρεπό: ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x