Ελλάδα

Λιόγας: «Παίζαμε με τον… Τσάκι Τσαν»

Σκληρό αντίπαλο χαρακτήρισε το Περιστέρι ο Δημήτρης Λιόγας, μιλώντας στον NovaΣπορ fm94.6. Ο κόουτς του Ηλυσιακού ευχαρίστησε επίσης όλους όσους δούλεψαν για την εξασφάλιση της σωτηρίας της ομάδας.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 μπάσκετ και την επόμενη σεζόν εμφανίστηκε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Δημήτρης Λιόγας, μιλώντας στον NovaΣπορ fm94.6. O Έλληνας κόουτς αναφέρθηκε επίσης στο ματς-θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στο Περιστέρι αλλά και για το μέλλον του στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Λιόγας στον NovaΣπορ fm94.6 και στην εκπομπή του Τόλη Κοτζιά και του Μάνου Ζερβάκη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο τους προπονητές τον μάνατζερ και όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν για όλο τα αποτέλεσμα. Μετά το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ υπήρξε μια διακοπή οκτώ ημερών και η ομάδα κάθισε. Προσπαθήσαμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί απέναντι στο Περιστέρι, που έπαιζε το τομάρι και το πούλησε ακριβά. Αυτό που φοβηθήκαμε ήταν η δεύτερη παράταση. Γι’αυτό στο φινάλε ήμουν υποχρεωμένος να παίξω με τις πιθανότητες.
Για όσους λέγανε ότι το παιχνίδι ήταν χαμένο απέναντι στον Ολυμπιακό εμείς περιμέναμε ότι θα μπορούσαμε να το χτυπήσουμε, αφού τον περιμέναμε πιο χαλαρό μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, για να μην πάμε στο Περιστέρι να παίξουμε με τον… Τσάκι Τσαν, γιατί κάπως έτσι φαίνονταν οι παίκτες του που επέστρεψαν πολλές φορές όταν όλοι νόμιζαν ότι είχαν χάσει. Πάντως, ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για όποιον δεν ήταν Περιστέρι ή Ηλυσιακός».


Για το ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν για να μην αντιμετωπίσει τον κίνδυνο του υποβιβασμού ο Ηλυσιακός την επόμενη σεζόν, ο Δημήτρης Λιόγας είπε:

«Όλες οι εταιρίες για να λειτουργήσουν χρειάζονται κεφάλαια και έσοδα αλλά δεν είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μιλήσω για το οικονομικό. Το καλό φέτος ήταν ότι υπήρχε ένα κράμα από έμπειρους παίκτες».

Για την δουλειά που έκανε μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιώργο Ζευγώλη: «Η αλήθεια ήταν ότι ο κόουτς Ζευγώλης είναι πολύ κάλος συνάδελφος αλλά βλέπουμε το μπάσκετ διαφορετικά. Χαρακτηριστικό είναι ότι εγώ δεν φόρτωσα τους παίκτες μου με προπονήσεις στο τέλος της σεζόν όπου παίζαμε δύο παιχνίδια μέσα σε μία εβδομάδα».

Όσον αφορά το μέλλον του στον Ηλυσιακό και την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε δεξίωση για το τέλος της σεζόν από τον πρόεδρο. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει θετικό κλίμα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις οριστικές αποφάσεις»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x