Ελλάδα

Λιόγας: «Τώρα κοιτάμε μπροστά»

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στον Ηλυσιακό για αυτό και όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Λιόγα η ομάδα κοιτάζει ήδη το επόμενο ματς κόντρα στα Τρίκαλα που πρέπει να κερδίσει.

Ο Ηλυσιακός ηττήθηκε από τον Πανελευσινιακό για την 3η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ με τον προπονητή των Ιλισιωτών, Δημήτρη Λιόγα, να στέκεται στα καλά ποσοστά των αντιπάλων και να επικεντρώνεται στο επόμενο ματς της ομάδας του.

«Νομίζω πως αν κοιτάξει κανείς τα στατιστικά η ευστοχία του Πανελευσινιακού στα τρίποντα είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο για την σημερινή ήττα. Ο Πανελευσινιακός έβγαλε ενέργεια και κέρδισε εύκολα. Τώρα κοιτάμε μπροστά, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι με τα Τρίκαλα στην έδρα μας», ήταν το σχόλιο του τεχνικού των «κιτρινόμαυρων».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζής, ανέφερε: «Δεν έχω να πω πολλά, ήταν ένα πολύ άσχημο βράδυ για εμάς και αυτό φαίνεται και από τα ποσοστά. Αν και είμαστε στην τέταρτη αγωνιστική το επόμενο παιχνίδι είναι τελικός για εμάς και θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό. Συνεχίζουμε και πάμε για την νίκη στο επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x