Ελλάδα

Λιόγας: «Υπερήφανοι οι Έλληνες με τον ΟΣΦΠ»

Ως μία πρόβα… τελικού βλέπει ο Δημήτρης Λιόγας την αναμέτρηση του Ηλυσιακού με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1.

Στον Ηλυσιακό «ζουν και αναπνέουν» για τον «τελικό» κόντρα στο Περιστέρι, με τον Δημήτρη Λιόγα να βλέπει την αναμέτρηση της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό (16/5, 18:00) ως ένα πολύ καλό τεστ.

«Κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την πανάξια κατάκτηση της Ευρωλίγκα, με την οποία έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες. Η αναμέτρηση μας με τον Πρωταθλητή Ευρώπης και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση του, αποτελεί για μας το καλύτερο τεστ εν όψει του “τελικού” με το Περιστέρι. Προετοιμαζόμαστε σε υψηλούς ρυθμούς και θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή», δήλωσε ο Δημήτρης Λιόγας.

Από την πλευρά του, ο Tζεϊτόρνα Γουίσε: «Η ομάδα προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής και ένα τεστ με μία τόσο ισχυρή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι θετικό για μας. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Έχω ιδιαίτερη αγωνία για το πρώτο μου ματς και θέλω να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να πετύχει το στόχο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x