Επικαιρότητα

Λοβέρδος: Μήνυση κατά κουκουλοφόρων τη Δευτέρα – Θα κάτσουν όλοι στο σκαμνί

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, o βουλευτής της ΔΗΣΥ εκτίμησε ότι «η κάλπη θα είναι η καταστροφή του Τσίπρα».

Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων, των «κουκουλοφόρων» για την υπόθεση Νovartis όπως τους αποκάλεσε, καταθέτει τη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος, όπως ανακοίνωσε στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Λοβέρδος προανήγγειλε δε, νέο κύμα μηνύσεων, κατά κουκουλοφόρων και ηθικών αυτουργών, κάνοντας λόγο και πάλι για «αρχισυμμορίτες».

Ο βουλευτής τόνισε ότι επισκέφθηκε την εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, και κατέθεσε αίτηση για να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του, οι δικοί του και συγγενικών προσώπων, και το σχετικό αίτημά της θα κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Πρόσθεσε ότι η Προανακριτική πρέπει να προχωρήσει γρήγορα στο έργο της, και όχι να κρατήσει μήνες. «Να τελειώνουμε τη διαδικασία, όχι με το βάδισμα της χελώνας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.

«Eπί των ημερών μου δεν αυξήθηκε η συμμετοχή των ασφαλισμένων ούτε κατά 1 λεπτό, ήταν καθαρό το κόψιμο στην φαρμακευτική δαπάνη» δήλωσε δε κατηγορηματικά.

Ερωτηθείς εξάλλου για το γεγονός ότι πριν αναλάβει υπουργός Υγείας, ήταν υπουργός Εργασίας, και ότι υπουργός Υγείας ήταν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και αρμόδια για το δελτίο τιμών φαρμάκων η Λούκα Κατσέλη ω ς υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Λοβέρδος δεν θέλησε να μιλήσει για άλλα πολιτικά πρόσωπα, τόνισε ωστόσο ότι ήταν η «τριάδα» για τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, με συντονισμένες προσπάθειες.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, εκτίμησε ότι «η κάλπη θα είναι η καταστροφή του Τσίπρα».

Πηγή: Skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x