Επικαιρότητα

Λοβέρδος: ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απομόνωσαν τη χώρα με ιδεοληψίες και μονομερείς ενέργειες

Λάβρος κατά της κυβέρνησης και την απόφαση να αποσύρει την πρέσβη μας στην Αυστρία εμφανίστηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Λοβέρδος.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για «τραγικά λάθη» στο μεταναστευτικό-προσφυγικό πρόβλημα τα οποία « απομόνωσαν την Ελλάδα και προκάλεσαν αντισυσπειρώσεις εναντίον της χώρας μας»

«Η πολιτική των ανοικτών συνόρων και στη συνέχεια η αθέτηση των υποσχέσεων προς τους εταίρους μας, οι ενδοκυβερνητικές διενέξεις, οι καθυστερήσεις και οι ιδεοληψίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μας εκθέτουν διεθνώς» σημειώνει.

Ο κ. Λοβέρδος, μάλιστα, προειδοποιεί για τον κίνδυνο να μετατραπεί το δραματικό πρόβλημα σε διμερές θέμα Ελλάδας-Τουρκίας.

«Αντί να παλέψουμε για τη διαμόρφωση συσχετισμών με όλα τα κράτη που υφίστανται τις συνέπειες του προσφυγικού και της μετανάστευσης, η κυβέρνηση Τσίπρα απομόνωσε τη χώρα και κινδυνεύει να έχει ως μόνο μέσο αντίδρασης τις δικές της μονομερείς ενέργειες, που θα μετατρέψουν όμως το δραματικό αυτό πρόβλημα σε διμερές θέμα Ελλάδας-Τουρκίας».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης καταλήγει: «Μόνη λύση η εθνική συνεννόηση, την αξία της οποίας όμως ο Πρωθυπουργός δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί, όπως αποδείχτηκε από τη χθεσινή του ομιλία στην Βουλή».

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x