MOTO GP

Λορένθο: «Δεν κλαίγομαι»

Με τους αγωνοδίκες στο γκραν πρι της Ισπανίας τα έχει ο Χόρχε Λορένθο.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το ισπανικό γκραν πρι, εκεί όπου ο Χόρχε Λορένθο έχασε τη δεύτερη θέση στην τελευταία στροφή -ύστερα από μία ριψοκίνδυνη προσπέραση του Μαρκ Μάρκεζ- ωστόσο ο Ισπανός δεν έχει ξεχάσει.

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής στο πλαίσιο του γκραν πρι στο Le Mans τα είπε στους αγωνοδίκες, δηλώνοντας πως ενώ υπάρχουν ποινές δεν ασχολήθηκαν με την κίνηση του 20χρονου αναβάτη.

Ακόμη, τόνισε πως με αυτές τις δηλώσεις του δεν… κλαίγεται, καθώς το θέμα του δεν είναι ότι έχασε τη δεύτερη θέση, αλλά ότι δεν τηρούνται οι κανόνες ασφάλειας.

«Δεν ζήτησα να αποκλειστεί, αλλά να τιμωρηθεί γιατί η κίνηση του το άξιζε. Μπορεί ο κόσμος να θεωρεί ότι ο κλαίγομαι ή ότι είμαι θυμωμένος που έχασα τη δεύτερη θέση. Αν αυτή του η κίνηση είχε θετική έκβαση για μένα τότε και πάλι το ίδιο θα έλεγα. Αυτό που εγώ θέλω είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες ασφάλειας του αθλήματος. Στην Χερέθ δεν είχαμε απλά μία επαφή, ήταν σοκαριστικό το γεγονός.

Ο κόσμος μπορεί να θέλει να βλέπει προσπεράσεις, επαφές και δράματα, αλλά μπορούμε να τα έχουμε και τα δύο. Μπορούμε να προσφέρουμε θέαμα και ασφάλεια, για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Δεν έχω πρόβλημα με τον Μάρκεζ, είναι νέος με ενθουσιασμό. Το πρόβλημα μου είναι με τους αγωνοδίκες που ενώ υπάρχουν ποινές , δεν τηρούνται
», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x