MOTO GP

Λορένθο: «Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει»

Την πεποίθηση ότι μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και να μπει στο κυνήγι του τίτλου του Moto GP, παρά τα υποτονικά αποτελέσματα του εξέφρασε ο Χόρχε Λορένθο.

Πεπεισμένος ότι η Yamaha μπορεί να κάνει την αντεπίθεση και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα του Moto GP παρά το υποτονικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν εμφανίστηκε ο Χόρχε Λορένθο.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας δει την καρό σημαία μόνο στο Όστιν (δέκατος), τόνισε πως έχει μάθει να παίρνει τα θετικά από όλα όσα συμβαίνουν, επισημαίνοντας πως στο επόμενο γκραν πρι της σεζόν στην Αργεντινή (25-27/4) θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

«Σίγουρα δεν είναι το ξεκίνημα που ονειρευόμουν. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Δεν είναι εύκολο να προσπεράσουμε ότι συνέβη στο Όστιν, αλλά πάντα προσπαθώ να παίρνω τα θετικά από όλα, ακόμη και από τα άσχημα γεγονότα», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Τώρα σκέφτομαι το γκραν πρι της Αργεντινής και ανυπομονώ να τρέξω εκεί. Το να είμαι στην πίστα για μένα είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεχάσω και να σκεφτώ πως η αντεπίθεσή μας για το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x