Πόλο

Λούδης: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, αλλά έχουμε ελπίδες»

Τις ελπίδες που έχει ο Παναθηναϊκός για κατάκτηση του Κυπέλλου σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Λούδης, χρήζοντας φαβορί τον Ολυμπιακό.

Στον τρόπο που ήρθε η πρόκριση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Υδραϊκό, αλλά και στον αυριανό τελικό, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Κώστας Λούδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Λούδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Σπανομανώλη:

Για τον τελικό του Final 4:
«Από τη στιγμή που συμμετέχουμε στο Final 4, έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου. Άλλωστε με αυτή τη λογική ήρθαμε στο Καρπενήσι. Να αποκλείσουμε αρχικά τον Υδραϊκό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο στον τελικό. Για να είμαστε ειλικρινείς φαβορί υπάρχει και αυτό είναι ο Ολυμπιακός. Από εκεί και πέρα θέλουμε αύριο (σ.σ. στον τελικό) να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να ευχαριστηθούμε τον τελικό και τη γιορτή και από εκεί και πέρα αν καταφέρουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στη μεγαλύτερη διάρκεια θα έχουμε ελπίδες να διεκδικήσουμε το κάτι παραπάνω. Πιστεύω ότι στον αθλητισμό όλα μπορούν να γίνουν».

Για την πρόκριση:
«Είναι μεγάλη τιμή να είμαστε εμείς εκείνοι που έφτασαν αυτόν τον τεράστιο σύλλογο σε τελικό Final 4 για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο μας απέναντι στον Υδραϊκό και με υπομονή αλλά και καλή άμυνα, καταφέραμε να χτίσουμε τη διαφορά και να φτάσουμε σε μια εύκολη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x