Πόλο

Λούδης: «Η πορεία του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσει αρκετούς»

Στην ένταση που δημιουργήθηκε μετά το τέλος του ματς του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό και στην προσπάθεια των «πράσινων» στους τελικούς με τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Λούδης μιλώντας στον Sport-fm.gr

Λίγο μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Εθνικού (9-7) και την πρόκριση στους τελικούς για πρώτη φορά στην ιστορία του, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κώστας Λούδης, μίλησε στο sport-fm.gr.

Ο 46χρονος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση, μίλησε για τη σειρά των τελικών εναντίον του Ολυμπιακού αλλά και για το μικροεπεισόδιο στο τέλος του αγώνα που οδήγησε στην αποβολή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Λούδη:

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Περιμέναμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, καθώς ήταν λογικό ο Εθνικός να παρουσιαστεί πολύ καλύτερος σε σχέση με την εμφάνιση της προηγούμενης Τετάρτης στον Πειραιά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και τη δύναμη που μας δίνει ο κόσμος μας και καταφέραμε να αποκλείσουμε μία ομάδα που ήταν πολύ συνεπής καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Για την ένταση που δημιουργήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα: «Με αυτά που έγιναν στο τέλος δεν καταφέραμε να χαρούμε την πρόκριση. Ο Παπαδόγκωνας δε θα είναι μαζί μας στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ εγώ δε θα έχω δικαίωμα να κάτσω στον πάγκο. Η πορεία του Παναθηναϊκού έχει ενοχλήσει αρκετούς. Κάποιοι θα είναι πολύ στεναχωρημένοι που πανηγυρίσαμε άλλη μια πρόκριση σε τελικό, μετά από αυτή στο κύπελλο».

Για τη σειρά των τελικών: «Ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τα πάντα για να τιμήσουμε την ιστορία του συλλόγου».

Στέφανος Μαρολαχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x