Euro 2024

Λουτσιάνο: «Η Ελλάδα τους φοβίζει»

Οι συνεχείς επιτυχίες της Ελλάδας προκαλούν φόβο στους αντίπαλους, όπως δήλωσε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στον NovaΣΠΟΡ FM. Παράλληλα εξέφρασε την απογοήτευση του για όσα αντιμετωπίζει στη Γλυφάδα.

Εντυπωσιασμένος με την παρουσία του Αντιπροσωπευτικούς μας Συγκροτήματος στον αγώνα με τη Ρουμανία, οπού νίκησε με 3-1, εμφανίστηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Προσωπικά περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι με νίκη 1-0. Αυτή είναι ομορφιά του ποδοσφαίρου κατάφερε να εντυπωσιάσει η Εθνική και να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ήρθε η Ρουμάνια με τη σιγουριά ότι θα πάρει το παιχνίδι. Νόμιζαν πως θα κέρδιζαν με τα ονόματα. Η Ελλάδα έχει καταφέρει πράγματα που λίγες ομάδες έχουν καταφέρει. Όποιος έχει την Ελλάδα αντίπαλο τη βλέπει φοβισμένα. Δεν ξέρουν τι συμβαίνει στη χώρα και στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτά που έχει καταφέρει φοβίζουν τον αντίπαλο. Δεν με ενδιαφέρει ποιες άλλες ομάδες θα πάνε. Με νοιάζει να πάει η Ελλάδα», σχολίασε για τους αγώνες μπαράζ της Εθνικής Ελλάδος με τη Ρουμανία.

Ο προπονητής της Γλυφάδας μίλησε για τη Γλυφάδα, φανερώνοντας τον προβληματισμό του για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας πως σκέφτεται αν αξίζει να συνεχίσει στο «τιμόνι» της ομάδας.

«Στενοχωριέμαι με την κατάσταση. Βλέπω παιδιά που κλαίνε μέσα στα αποδυτήρια. Σκέφτομαι να αξίζει και βλέπω πως τελικά δεν αξίζει να συνεχίσω. Προσπαθώ με όλους τους τρόπους να ανεβάσω τα παιδιά να φτιάξω τη ψυχολογία για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και έρχονται άτομα που τα διαλύουν αυτά. Άτομα άσχετα με το ποδόσφαιρο. Δεν ήθελα να μιλήσω στη συνέντευξη Τύπου. Δεν κερδίσαμε τι να πω στα παιδιά. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Το σημαντικό δεν το παίρνουμε. Θέλω να τους ανεβάσω. Έχω παιδιά που έχουν υποχρεώσεις Ίσως να μην έχει να φάει. Είμαι αγανακτισμένος με τη διαιτησία. Αύριο αν κερδίσω ένα παιχνίδι με διαιτησία, θα το πω. Είναι άνθρωποι που έχουν οικογένεια», τόνισε ο 41χρονος τεχνικός.

Ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα είπε πως απλά θέλει να είναι δίκαιοι απέναντι του οι διαιτητές: «Παντού υπάρχουν προβλήματα, αλλά με αυτήν τη κατάσταση διαλύουμε το ποδόσφαιρο. Κάποιος από αυτούς θα κάνει κάτι που δεν πρέπει. Θα γίνει κάτι πολύ κακό. Είπα για τους διαιτητές ότι δεν θέλω να με βοηθήσουν, αλλά να είναι απλά σωστοί.

Ο Λουτσιάνο κάτι θα κάνει, όμως τα παιδιά που θέλουν να σταματήσουν. Πρέπει να προχωρήσει το ποδόσφαιρο. Έχουμε καλούς παίκτες στην Ελλάδα πρέπει να βοηθούν. Δεν θέλω να δικαιολογούμαι, θα λέω πάντα την αλήθεια. Πηγαίνει το ποδόσφαιρο πολύ πίσω. Πώς να συνεχίσω έτσι. Τι να πω στους παίκτες που θα είναι στενοχωρημένοι. Σκέφτομαι να αξίζει. Δεν μπορώ να κοροϊδέψω τη διοίκηση και τους παίκτες. Υπάρχουν να άτομα που αγαπάνε την ομάδα, αλλά η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη
», κατέληξε ο Βραζιλιάνος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x