Πόλο

«Λύγισε» και αποκλείστηκε η Εθνική

Εκτός τετράδας έμεινε η εθνική πόλο γυναικών που ηττήθηκε με 10-4 από την Ιταλία στο Βελιγράδι. Τον ηττημένο του Γαλλία – Ουγαρία αντιμετωπίζει αύριο για την είσοδο στην εξάδα.

Την ήττα από την Ιταλία με 10-4, γνώρισε η εθνική μας ομάδα στον προημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο και μένει εκτός τελικής τετράδας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επί της ουσίας δεν μπήκε ποτέ στο ματς και δεν μπόρεσε να κοντράρει τις σαφώς καλύτερες Ιταλίδες.

Τα κορίτσια του Σάκη Κεχαγιά σπατάλησαν τις δύο πρώτες περιόδους στις οποίες δεν βρήκαν δίχτυα, αφού τα δοκάρια – πέντε στο πρώτο οκτάλεπτο – και η εξαιρετική τερματοφύλακας της Ιταλίας, Τζούλια Γκολρέρο, εμπόδισαν τις Ελληνίδες να σπάσουν την ασφυκτική άμυνα ζώνης που παίζουν εξαιρετικά οι Ιταλίδες.

Ουσιαστικά το παιχνίδι τελείωσε για την εθνική μας στο δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο η ιταλική ομάδα έφτασε να είναι μπροστά με 4-0, σκορ από το οποίο δεν μπόρεσε να επιστρέψει στη συνέχεια. Παρόλο που η εθνική έπαιξε εξαιρετική άμυνα στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, δεν μπόρεσε να δείξει αποτελεσματικότητα στην επίθεση, με αποτέλεσμα να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ. Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο γκολ της εθνικής σημειώθηκε μετά από περίπου 17 λεπτά, με την Ρουμπέση να ευστοχεί με πέναλτι για το 5-1.

Κορυφαία για την Ιταλία η Ντι Μάριο που πέτυχε τέσσερα γκολ, ενώ για την εθνική μας τρία πέτυχε η Ρουμπέση και ένα η Μανωλιουδάκη.

Πλέον η εθνική μας θα παίξει με την ηττημένη ομάδα του Γαλλία – Ουυγαρία και θα διεκδικίσει την καλύτερη δυνατή κατάταξη στις θέσεις 5-8.

Τα οκτάλεπτα: 0-1, 0-3, 2-2, 1-4

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x