TV

«Λύγισε» on air η Μαριάννα Καλλέργη: Ο θάνατος που της στοίχισε πριν λίγες ημέρες

Η Μαριάννα Καλλέργη ήταν σήμερα καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα και μίλησε για το reality του ΣΚΑΪ που συνεχίζει να προκαλεί συγκινήσεις.

Αφού αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι και όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά, εξήγησε τους λόγους που δεν θα ήθελε να βρίσκεται στο νησί του Άγιου Δομίνικου.

Αρχικά εξήγησε πως χαίρεται που δεν είναι μέσα λόγω όσων βλέπουμε να συμβαίνουν πίσω από την πλάτη άλλων παικτών. Εκτός αυτού όμως αναφέρθηκε σε κάτι ιδιαίτερα προσωπικό που συνέβη πριν μία εβδομάδα στη ζωή της και της στοίχισε σημαντικά.

«Δυστυχώς έχασα τον παππού μου, που ήταν μπαμπάς μου», αποκάλυψε η γνωστή αθλήτρια πολεικών τεχνών και συνέχισε: «Θα ήθελα να είμαι εκεί μέχρι τελευταία στιγμή… Χάρηκα που ήμουν πίσω και βγήκα και ήμουν δίπλα του… βοηθούσα όσο μπορούσα».

Στη συνέχεια εξήγησε: «Στην κηδεία ήμουν ράκος γιατί έχω αδυναμία στον παππού και τη γιαγιά. Ήταν παππούς-μπαμπάς γιατί με το μπαμπά δεν έχω επικοινωνία. Πέρασα πολύ δύσκολα τα περασμένα χρόνια… Είμαι καλυμμένη γιατί το ρόλο του μπαμπά τον κάλυψε 200% ο παππούς μου, έδινε ότι είχε και δεν είχε και θα μου λείψει». Χωρίς να μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκριά της αποκάλυψε πως έφυγε από την επάρατη νόσο.

Δείτε το βίντεο.


Πηγή: Peoplegreece.com

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x