Πόλο

Λύγισε το Ρέθυμνο ο Εθνικός, μεγάλη νίκη για ΝΕΠ σε όμιλο-θρίλερ

Μεγάλη νίκη με 7-6 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας πέτυχε η ΝΕ Πατρών και μπήκε στο παιχνίδι της πρόκρισης στα πλέι οφ της Α1 πόλο γυναικών. Στο φινάλε λύγισε το Ρέθυμνο ο Εθνικός, που τσέκαρε ήδη το εισιτήριο.

Με το απόλυτο συνεχίζει ο Εθνικός στον όμιλο για τις θέσεις 3-6 της Α1 πόλο γυναικών και σφράγισε μετά από τέσσερα ματς την είσοδό της στα πλ;eε οφ.

Αυτή τη φορά, όμως τα βρήκε σκούρα κόντρα στο μαχητικό Ρέθυμνο, αφού κατάφερε να πάρει το τρίποντο με σκορ 7-6 με γκολ στα 39’’ πριν το φινάλε.

Ο ΝΟΡ πήρε το προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Εθνικό να ισοφαρίζει πριν το ημίχρονο σε 3-3. Η απώλεια με αποβολή της καλύτερής του παίκτριας στοίχισε στο Ρέθυμνο, που είδε την ομάδα του Πειραιά να τρέχει ένα σερί για το υπέρ της 6-3.

Οι Πειραιώτισσες, με τη σειρά τους, καρδιοχτύπησαν, όταν ο ΝΟΡ απάντησε ισοφαρίζοντας σε 6-6, όμως η Νιαρχάκου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στα 39’’ πριν το φινάλε τους έδωσε τη λύση, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Οκτάλεπτα: 0-1, 3-2, 3-0, 1-3
Εθνικός (Κώστας Βαμβακάρης): Δουρέκα Σ., Καλαργυρού 1, Δουρέκα Α., Βάσιλα 1, Αποστολίδου, Κούβδου, Λογοθέτη, Νιαρχάκου 4, Φραγκιουδάκη, Γκούζουλα, Κοντογιάννη 1, Τζούρκα, Κατσιμπρή, Χατζηκυριακάκη
ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καρυπίδου Μ. 1, Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ. 1, Γαβαλα, Συριανόγλου, Στρατιδάκη, Πέττα, Φαρμάκη Ε. 2, Καρυπίδου Η. 1


Τη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε η ΝΕ Πατρών με 7-6 επί της Γλυφάδας, στο «Αντ. Πεπανός».

Σε ένα απόλυτα ισορροπημένο παιχνίδι, οι Πατρινές κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα πριν το φινάλε και να το κρατήσουν, μαζί με το τρίποντο που τους βάζει στο παιχνίδι της δεύτερης θέσεις που οδηγεί στα πλέι οφ.

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-1, 4-3
ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδουτσέλη, Πετάση, Μπαλάτσα Μ., Μανέτα Μ., Μανέτα Σ. 1, Μπαλάτσα Ν., Λυκοθανάση, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη 3, Ζαφειράκη, Τσιμάρα Ευδ., Τσιμάρα Ευτ.
ΑΝΟ Γλυφάδας (Τάσος Πυρπυρής): Ζοφώλη, Τσελέντη, Ελληνιάδη, Λούδη 1, Μαμόγλου 3, Κόλλια, Παπαναστασίου Α., Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Κολτσίδα, Παπαναστασίου Δ. 1, Ντάσιου, Αρχοντάκη, Κοντονή, Γιαννοπούλου

Η βαθμολογία (μετά από 4 ματς):
1. Εθνικός (48-29) 12
2. ΝΟ Ρεθύμνου (41-42) 6
3. ΑΝΟ Γλυφάδας (29-39) 3
4. ΝΕ Πατρών (33-42) 3

Η επόμενη αγωνιστική (13/12):
Εθνικός-ΑΝΟ Γλυφάδας
ΝΕ Πατρών-ΝΟ Ρεθύμνου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x