Βόλεϊ

Λυκούδης και στη Volley League

Θα ακολουθήσει κανονικά και στη Volley League την Παναχαϊκή ο Γιώργος Λυκούδης.

Το πελοπποννησιακό ΤΑΑ ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου τεχνικού, μετά την άνοδο από την Α2, κάτι που είχε φανεί εδώ και αρκετές μέρες.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοινώνει την παραμονή του προπονητή Γιώργου Λυκούδη για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Συνεργάτης του Γιώργου Λυκούδη παραμένει ο Πατρινός προπονητής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα είναι επικεφαλής των τμημάτων υποδομής του συλλόγου».

Ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως: «Η πρόθεση για να συνεχίσουμε μαζί με την Παναχαϊκή υπήρχε από τον Μάιο και απλά το τελευταίο διάστημα συζητούσαμε το πλαίσιο που θα κινηθεί η ομάδα. Υπήρξε ταύτιση απόψεων σχεδόν σε όλα τα θέματα με τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στην Παναχαϊκή και αμφότεροι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια δυναμική και πίστη.

Σίγουρα, οι συνθήκες και τα δεδομένα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τη νέα περίοδο, όμως διαπίστωσα πως η διοίκηση θέλει να κάνει ότι είναι δυνατόν για να δώσουμε μια σοβαρή μάχη στα "σαλόνια" του ελληνικού βόλεϊ και παράλληλα να δώσει έμφαση στα τμήματα υποδομής.

Η νέα σεζόν απαιτεί από όλους μας μεγάλη προσπάθεια, εγρήγορση και τη σύμπνοια όλων, αθλητών, προπονητών, παραγόντων και, φυσικά, των φιλάθλων μας».

Όμως, παράλληλα με την ανακοίνωση για τον Λυκούδη, η Παναχαϊκή προχώρησε και σε αυτή του πρώην ακραίου του Άρη, του Κουβανού Σιράνις Ερνάντεζ, για τον επόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κουβανό ακραίο Μεντεζ Ερνάντεζ (Sirianis Mendez Hernandez) που θα αποτελέσει τον πρώτο ξένο για την αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ο Μεντεζ είναι γεννημένος στην Κούβα στις 14 Μαρτίου του 1983, έχει ύψος 1.96 και έχει "χριστεί" διεθνής, καθώς έχει αγωνιστεί στην εθνική Κούβας από το 2001 ως το 2005.

Ο Κουβανός είναι γνώριμος και στους ελληνικούς φιλάθλους από τη θητεία του στον Άρη Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-11, ενώ έχει αγωνιστεί, επίσης, στα πρωταθλήματα Πολωνίας, Κούβας και Κατάρ.

Η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει στα χέρια της το προσύμφωνο συνεργασίας με τον Κουβανό παίκτη, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα στις αρχές Αυγούστου, ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x