Ευρώπη

Λυπήθηκε με Κατσικάρη ο Σβεντ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Αλεξέι Σβεντ για τον Φώτη Κατσικάρη, παρά το γεγονός πως δεν πρόλαβε να συνεργαστεί μαζί του στην εθνική ομάδα της Ρωσίας.

Την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του Φώτη Κατσικάρη από τον πάγκο της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αλεξέι Σβεντ. Από τη μία, ο γκαρντ των Τίμπεργουλβς αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα προπονητή, ωστόσο από την άλλη είναι σύμφωνος με τη επιλογή του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς ως αντικαταστάτη.

«Είναι άσχημο που έφυγε ο Κατσικάρης. Όλοι ξέρουν, πόσο καλός προπονητής είναι. Μπορεί να μην προλάβαμε να συνεργαστούμε στο παρκέ, αλλά από τις τηλεφωνικές επικοινωνίες πίστευα πως θα τα πηγαίναμε πολύ καλά», δήλωσε αρχικά ο Αλεξέι Σβεντ στην ιστοσελίδα «championat.com» και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, είμαι χαρούμενος που ο αντικαταστάτης του Κατσικάρη θα είναι ο Μπαζάρεβιτς. Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον συγκεκριμένο και πιστεύω πως η εθνική ομάδα θα πάει καλά στο Ευρωμπάσκετ. Αυτή τη στιγμή είμαι στις ΗΠΑ και κάνω ατομικές προπονήσεις. Θα ενσωματωθώ με την αποστολή προς τα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές Αυγούστου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x