Stoiximan Super League

Λύση από το εξωτερικό

Προς την ξένη αγορά κοιτάνε στον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσουν τον Φιγκερόα. Σε ποιο σημείο βρίσκεται το θέμα του οικονομικού ελέγχου της ΠΑΕ.

Σε επικοινωνία με τον Νίκο Νταμπίζα και τον Δημήτρη Σαραβάκο για να βρουν τον αντικαταστάτη του Λουτσιάνο Φιγκερόα βρίσκεται ο Γιάννης Αναστασίου. Προς το παρόν το βλέμμα είναι στραμμένο προς το εξωτερικό και αποκλείεται το ενδεχόμενο να καλυφθεί το κενό που δημιουργείται με την πώληση του Αργεντινού επιθετικού, με έναν ποδοσφαιριστή από την ελληνική αγορά.

Προτεραιότητα θα δοθεί στην Αγγλία, την οποία ξέρει πολύ καλά ο Νίκος Νταμπίζας και έχει αρκετές γνωριμίες. Το «τριφύλλι» έμεινε πλέον με Μπεργκ και Καρέλη για τη θέση του… φουνταριστού και ο εκλεκτός για την επίθεση θα είναι παίκτης, που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ενώ γίνεται προσπάθεια για να καταλήξουν στον στόχο άμεσα.

Καμία επαφή ακόμα

Συνεδριάζει σήμερα το Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στις 18:00, αλλά και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 19:00. Στο δεύτερο θα συζητηθεί το θέμα της πιθανής αγοράς της ομάδας από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στον δικηγόρο του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με τον Γιάννη Αλαφούζο, ώστε να κανονίσουν τις διαδικασίες περί οικονομικού ελέγχου και άλλων σημαντικών θεμάτων, που αφορούν το ενδιαφέρον του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Στο Δ.Σ. της «Συμμαχίας» θέμα θα είναι ο οικονομικός απολογισμός, αλλά θα γίνει και προκήρυξη για τη Γ.Σ. του συλλόγου. Πιθανόν να καταλήξουν στις 22 Δεκεμβρίου.

Σημαντικό κέρδος

Έξι εκατομμύρια ευρώ έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στα ταμεία του Παναθηναϊκού από μετακινήσεις παικτών. Τα πέντε από αυτά είναι από τις μεταγραφές των Καρνέζη, Μαυρία και Φιγκερόα. Συν το ένα περίπου αν προσθέσουμε τα τροφεία από τους Φουρλάνο, Δώνη, που έφυγαν από τους «πράσινους» το καλοκαίρι, όπως και ο Νίνης πέρυσι, πηγαίνοντας στο εξωτερικό.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x