Επικαιρότητα

Λύθηκε το μυστήριο με τον φλεγόμενο επιβάτη -Η έκρηξη οφείλεται σε βόμβα (pics)

Η έκρηξη στο εσωτερικό του αεροσκάφους της εταιρείας Daalo, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, πέφτοντας στο κενό φλεγόμενος, οφείλεται σε βόμβα

Η έκρηξη στο εσωτερικό του αεροσκάφους της εταιρείας Daalo, που είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, πέφτοντας στο κενό φλεγόμενος, οφείλεται σε βόμβα, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών και Αεροπορίας της σομαλικής κυβέρνησης.

«Συμπληρωματικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από Σομαλούς και διεθνείς εμπειρογνώμονες επιβεβαίωσαν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στο εσωτερικό του αεροσκάφους της Daalo Airlines δεν προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα, αλλά από βόμβα που είχε ως στόχο να σκοτώσει όλους τους επιβάτες», δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο υπουργός.

inner

inner

Το περιστατικό συνέβη 15 λεπτά μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το Μογκαντίσου της Σομαλίας με προορισμό το Τζιμπουτί.

Η έκρηξη από τη βόμβα δημιούργησε τρύπα στο αεροπλάνο με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του, πέφτοντας στο κενό, φλεγόμενος. Παρά το σοκ, οι πιλότοι κατάφεραν να προσγειώσουν το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο, χωρίς περαιτέρω απώλειες.

inner

inner

inner

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x