Stoiximan Super League

Μαντούρο: «Θα επιστρέψω σύντομα στον Άγιαξ»

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Άγιαξ να τον αποκτήσει, αλλά τόνισε πως ο ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά πάνω του.

Ο Άγιαξ φέρεται να επιχείρησε το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Χέντβιγκες Μαντούρο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος ο Ολλανδός μέσος μίλησε για το ενδιαφέρον, εκτίμησε πως η μέρα που θα επιστρέψει στον «Αίαντα» δεν αργεί, ενώ πρόσθεσε πως ο ΠΑΟΚ στηρίζει πολλά πάνω του.

«Είχα ακούσει για το ενδιαφέρον, αλλά δεν έγινε ποτέ συγκεκριμένο. Ο ΠΑΟΚ εξ αρχής έδειχνε διστακτικός στο να με αφήσει να φύγω. Βλέπουν στο πρόσωπό μου έναν σημαντικό παίκτη και ο προπονητής είπε στην αρχή της σεζόν ότι θέλει να χτίσει την ομάδα γύρω μου», δήλωσε.

«Πάντως είμαι σίγουρος πως κάποια μέρα θα επιστρέψω στον Άγιαξ, σαν παίκτης, σαν προπονητής ή έστω και στις κερκίδες (γέλια). Σε αυτή την ομάδα ανδρώθηκα και είναι ξεχωριστή για μένα. Η μέρα που θα επιστρέψω πλησιάζει», πρόσθεσε.

Όσο για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο Europa League, είπε: «Είναι σημαντικό για μας να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Θέλουμε να σταθεροποιηθούμε σε ένα καλό επίπεδο στην Ευρώπη και το Europa League αποτελεί μια πρόκληση για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x